Jump to content

E46 318ci convertible

Liw

Recommended Posts

Probleme n-am avut dar poate si din cauza ca masina avea 97000 km ...

Dar nu am cunoscut pe cineva care sa nu aiba probleme cu motorul ala... de la a consuma ulei, la a pierde ulei, sarit distributie, senzori ax came .... etc ...

si cel mai rau e ca NU TRAGE si CONSUMA MUT combustibil.

Mai rau de atata... ce poate fi ? :)

• Like 1
  • Downvote 1

Probleme n-am avut dar poate si din cauza ca masina avea 97000 km ...

Dar nu am cunoscut pe cineva care sa nu aiba probleme cu motorul ala... de la a consuma ulei, la a pierde ulei, sarit distributie, senzori ax came .... etc ...

si cel mai rau e ca NU TRAGE si CONSUMA MUT combustibil.

Mai rau de atata... ce poate fi ? :)

Comparativ cu ce motor ?

Comparativ cu ce motor ?

Raportul putere / consum e foarte prost. Comparativ si cu 320i si cu 325i si cu 320d .. si cu F10 520d :)) Nici in F10 530d nu bag atata motorina cat bagam in ala benzina. Si totusi masina merge nu ca 318i E46 care nici nu ofera nimic.

Edited by Liw
  • Like 2
  • Downvote 2

Raportul putere / consum e foarte prost. Comparativ si cu 320i si cu 325i si cu 320d .. si cu F10 520d :)) Nici in F10 530d nu bag atata motorina cat bagam in ala benzina. Si totusi masina merge nu ca 318i E46 care nici nu ofera nimic.

Stii vorba aia...compari mere cu pere. Consuma mai putin decat orice motor 6 cil. Ca nu are aceleasi performante e alta discutie. N42B20 ofera un raport f bun cost/performante. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa consume mai putin decat un Diesel. Din aceasta cauza firma ofera o gama larga de motorizari, pt toate "gusturile si buzunarele". Insa nu toata lumea isi permite motoare cu cilindree f mare...

Apropo de F10 520d (care consuma sigur cca 4.5 l/100 km cum zic f multi ? ), nu cred ca , costul de intretinere/exploatare este mai mic decat la un E46 N42B20 .

• Like 2
  • Downvote 1

Stii vorba aia...compari mere cu pere.

Oarecum ... dar am comparat cateva motorizari toate bmw. Consuma peste 320i E36, peste 318i E46, iar de diesel m-am referit la F10 520d ca e o masina relativ mare si cu transmisie automata..

Mie mi-a consumat mai mult ca orice bmw condus de mine... mai pe scurt... Si performante zero fata de orice bmw am condus. Mai clar cum sa fiu? ..

• Like 4