Jump to content

Ce insemana aceste erori la un e46 fl ?

mb 316i

Recommended Posts

Masina este un e46 fl cu n42 1.8 valvetronic.

La ultimul itp nu i-au iesit noxele.

Are codat ca are alarma ca sa se aprinda semnalizarile dar am o problema cu consumul de curent.

Cam imi place sa manance bateria .

Bine mai mananca ceva ulei si ce am observat de curand , pe teava de esapamennt daca dai cu mana este ceva negru apos. Mentionez ca a inceput ca creasca si consumul de benzina.

Va rog suport ce sa verific . In gta apar doar erorile de alarma , inchidere centralizata si baterie.

Ce trebuie sa schimb ?

Raman dator daca ii dau de cap.

post-13526-0-99877100-1457107964_thumb.jpg

post-13526-0-44165000-1457107968_thumb.jpg

post-13526-0-30658000-1457107971_thumb.jpg

post-13526-0-53235900-1457107974_thumb.jpg

post-13526-0-39330900-1457107977_thumb.jpg

post-13526-0-81346900-1457107980_thumb.jpg

erorile care le ai in poze, nu are treaba cu noxele,

ai ceva probleme cu inchiderea centralizata... vreon fir rupt cel mai probabil ( e doar o idee, poate te ajuta altcineva mai mult)

cu noxele, din ce se vede acolo ai avea probleme cu sonda lambda

verifica si bujiile si fisele...

succes!

Sonda lambda e ok.Iti arata 0 pe a doua sonda pentru ca motorul tau nu o are,unele motorizari au doar o sonda inainte de catalizator si inpa stie de 2.

Ce vad eu in neregula este analog value 4 ,ai la adaptare 124 si maximul este 120.De obicei este din cauza distributiei care nu este pusa la punct cum trebuie,mai verifica odata cu inpa dar de data asta lasa motorul la ralanti si vezi ce valoare ai.

• Like 2

consuma bateria de la broasca sofer, de acolo ai si eroarea pe usa: schimba broasca, in curand o sa gasesti masina descuiata in parcare...referitor la consum ulei, fum pe teava esapament si noxe, schimba garniturile supapa, verifica PCV, etc...s-a mai dscutat...

Sonda lambda e ok.Iti arata 0 pe a doua sonda pentru ca motorul tau nu o are,unele motorizari au doar o sonda inainte de catalizator si inpa stie de 2.

Ce vad eu in neregula este analog value 4 ,ai la adaptare 124 si maximul este 120.De obicei este din cauza distributiei care nu este pusa la punct cum trebuie,mai verifica odata cu inpa dar de data asta lasa motorul la ralanti si vezi ce valoare ai.

Masina era la relantiu fara sa ii fac ceva. Nu este prima data cand imi da asa.

consuma bateria de la broasca sofer, de acolo ai si eroarea pe usa: schimba broasca, in curand o sa gasesti masina descuiata in parcare...referitor la consum ulei, fum pe teava esapament si noxe, schimba garniturile supapa, verifica PCV, etc...s-a mai dscutat...

O sa iau cu broasca incet. Ma temeam ca o sa imi zica cineva ca tb sa schimb garniturile.

Masina era la relantiu fara sa ii fac ceva. Nu este prima data cand imi da asa.

O sa iau cu broasca incet. Ma temeam ca o sa imi zica cineva ca tb sa schimb garniturile.

Am refacut testele si nu mai apare pe inchidere . Este posibil sa fie aleatorie ?

Celelalte valori sunt la fel.

schimba broasca...popcorm1.gif...

Stii de ce sunt in dubii cu broasca ? Am si alarma aftermarket si ma gandesc sa nu faca si ea ceva probleme. Am observat ca doar dupa ce a fost ea folosita se intampla asta. Daca o inchid doar din cheie nu am probleme. Se inchide si se deschide perfect. Geamurile se deschid.