Jump to content

bmw lovit

uko

Recommended Posts

Salut. m-am gandit sa va ajut. daca exista pe forum un bmw verde metalizat (care avea in geam afis cu de vanzare) si s-a trezit cu bara harjaita astazi, 18 mai 2007, pe la 14 45, sa ii spuneti ca l-a lovit un logan albastru B 12 PAX. din pacate eu am luat-o in alta directie, dar cand am vazut ca nu opreste, i-am luat numarul. sper sa va fie de ajutor.

Salut. m-am gandit sa va ajut. daca exista pe forum un bmw verde metalizat (care avea in geam afis cu de vanzare) si s-a trezit cu bara harjaita astazi, 18 mai 2007, pe la 14 45, sa ii spuneti ca l-a lovit un logan albastru B 12 PAX. din pacate eu am luat-o in alta directie, dar cand am vazut ca nu opreste, i-am luat numarul. sper sa va fie de ajutor.

235955[/snapback]

Super tare

Bravo man :blink:

poti sa-i lasi un bilet in geam data viitoare cand treci pe acolo. din cate am observat foarte multi posesori de bmw nu fac parte din bmwclub sau daca sunt membrii nu prea sunt activi. am observat treaba asta si la unii fani inraiti ai marcii. unii nu au timp sau nu au net acasa Edited by B.M.W.

faza e ca loganul facea dreapta si mi s-a parut suspecta miscarea ei (desi nu eram atent la el) si cand m-am uitat s-a vazut miscandu-se bmw-ul (se infipsese in el si acum "scapa"), dupa care am avut impresia ca va opri, dar...

ma gandesc ca poate era o tipa (m-am uitat la numar si nu am vazut si cine era la volan) care nici nu si-a dat seama ca a lovit alta masina...

da, in traficul ala, numai asta asteptau cei din spate...sa opresc eu si sa ii las un bilet. :blink:

daca il mai vad pe acolo, o sa ii las un bilet.

235955[/snapback]

Poate tipul cu Loganul este membru pe Daciaclub :) . Oricum, frumos din partea ta, poate omul este membru al altui forum, incearca si pe acolo :) :blink:

Edited by aleXpeed

Poate tipul cu Loganul este membru pe Daciaclub :) . Oricum, frumos din partea ta, poate omul este membru al altui forum, incearca si pe acolo :)  :)

236768[/snapback]

Dap merge, dar sa faca un topic in care sa anunte ca Dacia Logan cu numarul de inmatriculare B ** *** primeste un premiu pentru cel mai corect sofer :) in data de ** ** **** (cand a avut loc accidentul\tamponarea)

Daca cumva este membru dacia club sa se prezinte la intalnirea bmw-club de duminica pentru as ridica premiul :blink:

Edited by Alex4Tuning

• 3 weeks later...

ar fi prea mare coincidenta...un bmw aceeasi culoare, de vanzare, parcat pe celalalt trotuar...numarul lui este B 80 MVC. el este, 99% cel accidentat.

iar numarul loganului il gasiti la inceputul topicului...

ar fi prea mare coincidenta...un bmw aceeasi culoare, de vanzare, parcat pe celalalt trotuar...numarul lui este B 80 MVC. el este, 99% cel accidentat.

iar numarul loganului il gasiti la inceputul topicului...

245720[/snapback]

Oare data viitoare cand mai treci pe acolo , lasa-i un biletel in parbriz !

• 1 month later...
frumos gest,ce sa zic.... e plin de LOGOLANE pe sosele si partea naspa e ca multe sunt taxiuri....

267160[/snapback]

:) si sunt tunate cu fustite si praguri de 70-100 ron bucata....moaaaa tuning frate...de aia ajung sa se creada si soferi si fac bube din astea in trafic :blink:

Edited by elvislorin

SUPERB GESTUL TAU

De curiozitate am verificat daca loganul inmatriculat B 12 PAX avea valabil RCA la data accidentului si DA, la data de 18-05-2007, autovehiculul este asigurat la:

BT ASIGURARI TRANSILVANIA S.A. AGENTIA BUCURESTI 9

Macar atat avea dobitocul (este proprietar, nu proprietareasa) si putea sa opreasca si sa puna un bilet in parbriz celui pe care l-a lovit.... "Nene, scuza-ma, ti-am lovit masina, suna-ma la 07.. ... ..."

E bine de stiut, nu are CASCO, daca il vedeti, trageti-i o cheie cap-coada, sa aibe o amintire :blink:

Edited by CC23298

De curiozitate am verificat daca loganul inmatriculat B 12 PAX avea valabil RCA la data accidentului si DA, la data de 18-05-2007, autovehiculul este asigurat la:

BT ASIGURARI TRANSILVANIA S.A. AGENTIA BUCURESTI 9

267372[/snapback]

Cum se poate verifica acest lucru, exista o modalitate publica? :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.