Jump to content

Greierasi bancheta / portbagaj?

Recommended Posts

Salutare. Referitor la un bmw 320d 120kw 2006, ma cam scoate din minti un greieras care nu-l pot localiza/identifica. Parca se aude ori de la bancheta spate, ori din portbagaj. Initial puteam sa jur ca e de la stalpul B pe partea soferului, insa am pus pe cineva in spate si mi-a zis ca se aude de undeva din porbagaj.

Ce am incercat pana acum:

- am scos tavita din porbagaj

- am scos tavita mica cu unelte de deasupra bateriei (bateria pare sa stea teapana in locul ei)

- am mers cu banchetele rabatate

- am uns balamalele banchetelor

- am tinut cu mana de banchete, de stalpul B, de polita dintre bancheta si luneta, nimic nu pare sa ajute.

Se manifesta la drumuri mai denivelate, sau cand urc o bordura, practic cred ca la torsiunea pe diagonala a masinii. Aveti idee de unde ar putea veni zgomotul? Mai am un greieras undeva in bord, pe mijloc, poate in dreptul radiatoarelor...greu de zis. Insa nu ma deranjeaza atat de tare ca cel din spate.

PLS HELP!!!! Ma scoate din minti :)

Daca tapiteria e textila mai am ce sa gresez la partile laterale? Ma indoiesc.

Sambata mi-am dat seama de unde vine greierul care il credeam in stalpul B, e de fapt chederul de la portiera, undeva la coltul stanga sus pare sa fie zona cu pricina. Am cumparat produsul gummi-pflege de la BMW, am gresat tot fain frumos, scartaie la fel de tare, nici cea mai mica schimbare. Se poate strange portiera cumva? Se inchide mai usor fata de restul portierelor, ma gandesc ca nu e destul de presata si la denivelari freaca usor la chedere si provoaca scartaitul vietii.

flansa telescop spate, cel mai probabil e rupta deja, identifica partea (stanga sau dreapta), desfa mocheta din portbagaj de pe partea respectiva, scoate capacul de cauciuc si cu o cheie invarte 10-15 grade de piulita de la telescop, daca tace aia e, schimbi flansa telescop: e un kit de reparatie cca 31 eur orig bmw

Daca tapiteria e textila mai am ce sa gresez la partile laterale? Ma indoiesc.

Am rezolvat exact aceeasi problema la un e90 cu cateva saptamani in urma. Partile laterale ale banchetei. Nu scartaie pielea sau textilul, ci prinderile din spate. E o treaba de cateva minute. Treaba ta.

• 4 weeks later...