Jump to content

Vand sistem complet LOGIC 7

Recommended Posts

Dupa cum scrie si in titlu vand sistem complet LOGIC 7 care contine 7 boxe pt medii, 4 tweetere, 2 subwoofere, amplificatorul, mufa.

Boxele medii si tweeterele sunt absolut noi.

Sistemul l am luat pt e92, deci mai am ca bonus si grilele din usi pt tweetere si am si grila din bord.

Pret 900 euro putin negociabil avand in vedere starea sistemului.

Edited by Changing

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Din cate inteleg trebuie pt un e90 lci nu pt un e60

Deci merge plug & play avand in vedere ca este pt e92 lci.

Si decat sa dam minus aiurea mai bine cascam ochii si citim ce scrie...

Edited by Changing
  • Like 3

Sunt identice prinderile, inse boxele sunt mai mici:

E90/E91:

vs

E92/E93:

Nu stiu daca asta afecteaza puterea, dar nici nu cred ca s-ar auzi la fel.

Totusi, e foarte posibil ca amplificatorul sa limiteze output-urile catre cele 4 boxe. Ma refer la o limitare in capacitatea de a reda toata plaja de frecvente (in special joase).

Edited by mgs

Cosmin, pur din curiozitate, ai idee de ce nu exista aceeasi boxa si pe E90? Evident, magnetii multi mai mici si difera greutatea, insa de ce nu ar fi pus la fel si pe E90? Daca boxele sunt identice ca specificatii, de ce nu s-ar folosi boxa mai usoara peste tot? Edited by mgs

Eu cred ca singurul motiv e ca sa nu poti face schimburi dupa bunul plac. Si poate ca fiind un producator cu pretentii premium, sunt diferente intre PN pieselor de pe platforme diferite, nu sunt comune mai multor platforme ca la VW spre exemplu.

Acelasi difuzor pe E65 are magnetul si mai mare decat pe E60. Asta nu inseamna ca suna mai tare sau mai fidel. Pur si simplu e diferenta de caroserie.

Sau poate pe Seria3/Seria1 s-a dorit un altfel de design al portierelor si implicit al grilelor pentru difuzoare.

Cer scuze colegului pentru poluarea topicului. Se pot sterge comentariile daca se considera inutile.

Edited by C_o_s_m_i_n
  • Like 2
  • Downvote 1

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dupa cum scrie si in titlu vand sistem complet LOGIC 7 care contine 7 boxe pt medii, 4 tweetere, 2 subwoofere, amplificatorul, mufa.

Boxele medii si tweeterele sunt absolut noi.

Sistemul l am luat pt e92, deci mai am ca bonus si grilele din usi pt tweetere si am si grila din bord.

Pret 900 euro putin negociabil avand in vedere starea sistemului.

totul a corespuns descrierii.Recomand si altora sa cumpere de la colegul.Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.