Jump to content

Cum interpretati aceste coduri de eroare la E90?

ionut_vz

Recommended Posts

code 002c6d dme: oxygen sensor after catalytic cobertor, ageing

code 002c6e dme oxygen sensor 2 after catalytic convertor, ageing

code 002a70 dme valvetronic, plausibility : sporadic current fluctuations

code 002c45 dme: oxygen sensor before catalytic converter

code 00a117 cas programming error cas

code 009cb6 frm: headlihht vertical aim control coil break

code 00a8ad Frm: clearance light, right, flaulty

astea au fost erorile care mi le-a dat testerul, precizez ca masina se afla intr-o stare ireprosabila, ruleaza perfect dinn toate punctele de vedere, consumul am avut impresia ca a crescut putin dupa ce s-a aprins check eng dar nu a crescut, poate singura chestie sesizabila ar fi ca mi s-a int de doua 3 ori cu masina la rece ca ea sa dea sa isi piarda relantiul sa scada la 4,5 sute de turatii si apoi sa se stabilizeze!

oare sa fie reale toate codurile alea de eroare?? cum pot verifica la sigur ca sa stiu ce am exact de schimbat???

MULTUMESC ANTICIPAT!

Pe care dintre ele Si Incercat Sa Le Intelegi (traduci) tu insuti?

Chiar mura in gura vrei; putin efort si de la tine se poate? Poti folosi google translator daca inca nu ai dictionar.. :flowers:

..te ajut unde nu poti tu.

Codurile sunt cat se poate de reale, memorate si unele se vor incapatana sa apara si dupa ce le stergi daca nu rectifici; si culmea, influienteaza (unele) si functionarea motorului.. cateodata insesizabil de catre sofer.

Edited by bimmer90f30
  • Like 1
  • Downvote 1

Pe care dintre ele Si Incercat Sa Le Intelegi (traduci) tu insuti?

Chiar mura in gura vrei; putin efort si de la tine se poate? Poti folosi google translator daca inca nu ai dictionar.. :flowers:

..te ajut unde nu poti tu.

Codurile sunt cat se poate de reale, memorate si unele se vor incapatana sa apara si dupa ce le stergi daca nu rectifici; si culmea, influienteaza (unele) si functionarea motorului.. cateodata insesizabil de catre sofer.

Eu nu iti ceream sa mi le traduci in romana, le inteleg perfect, intrebarea este urmatoarea, e posibil sa fie doua sonde lamda si valvetronic defect plus celelalte, avand in vedere ca masina meerge asa cum am descris????

Ce alta metoda de verificare am ca sa nu trebuiasca sa schimb toate astea si apoi sa cinstat ca poate nu erau toate defecte??

Asta era intrebarea mea!!

Oricum, ms ca te ai obosit sa scrii ceva!

... avand in vedere ca masina meerge asa cum am descris????

Ce alta metoda de verificare am ca sa nu trebuiasca sa schimb toate astea si apoi sa cinstat ca poate nu erau toate defecte??

Asta era intrebarea mea!!

Oricum, ms ca te ai obosit sa scrii ceva!

(ce frumusete te topic iesea daca din doua reactii ale tale faceai una LA SUBIECT si nu mai lasa-i sa SE VADA ORGOLIU din tine.)

Ai incercat sa stergi acele erori sa mergi un timp cu masina si sa vezi daca reapar?

Este de bun simt si logic sa se incerce asta de catre tine sau acolo unde ai fost pentru diagnostic - ca sa fiu ironic putin. :pirate:

Daca erorile reapar (pentru ca pentru erori ai deschis topicul) nu pentru ca tu ca sofer nu observi nimic in comportamentul motorului.. dar mi se pare ca am spus asta si mai sus.. :rolleyes: :purple: :sorcerer:) atunci nu le mai poti ignora, decat daca tu decizi.

Edited by bimmer90f30