Jump to content

distantza bujii ngk sau boshuri

rzdraconyc

Recommended Posts

ce distantza tre sa aiba bujile pt m43 (m43 motorul pus pe 318 i de prin `93 pana prin 2001 ).......10 ete.....http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA91&mospid=47437&btnr=12_0575&hg=12&fg=05.......................ca pe capacu` la baterie nu se mai vede....:blink: .....stie cineva ?

• 1 month later...
nu trerbuie sa reglezi nici o distanta,pt ca ele vin deja reglate de fabricant,asa am luat si eu ngk si a spus ca sa nu are ce sa regleze.oricum ngk e firma f buna si la renumele ei daca trebuia reglata distanta scria pe cutie.

Eu ma luat bosch shi le-am pus direct sus pe mashina shi eu fost ok.Shi din mom ce le-am luat pt modelu` meu ele fiind concepute pt fiecare model in parte atunci eu zic ca POIUYT are perfecta dreptate :blink:

ce distantza tre sa aiba bujile pt m43 (m43 motorul pus pe 318 i de prin `93 pana prin 2001 ).......10 ete.....http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA91&mospid=47437&btnr=12_0575&hg=12&fg=05.......................ca pe capacu` la baterie nu se mai vede....:blink: .....stie cineva ?

236632[/snapback]

Sa inteleg ca le-ai schimbat si nu-ti place cum merge motorul ?? Nu vad motivul pentru care ai vrea sa reglezi distanta......sunt ok din fabrica.

deci distantza e clar ca e buna de fabrica doar ca eu am avut nevoie de distantza pt unele folosite ....sa le pot face o perioada....pana schimb motoru`...in fine intre timp am terminat si am pus noi bosh ...m-am interesat si m43 a venit cu ngk si bosh am optat pe bosh` 50 ron setu` si merge masina super cu ele...

sunt reglate de fabricant..nu trebuie reglate..nu e dacie

251445[/snapback]

.........................................................................

ai perfecta dreptate....yo sunt sofer pe raba si ff putina incredere am in fier...insa ce a facut neamtzu` mama lui.....e clar ca la boshuri nu se face distantza nu ca la sinterom :blink:)

• 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.