Jump to content

Montaj CD bussines seria 3

whynotsteff

Recommended Posts

am cumparat un Bmw seria 3 din 2003 iar proprietarul dinaintea mea a taiat mufele de la casetofon si a montat un mp3. Acum eu vreau sa-mi montez un CD original Bmw pe care l-am cumparat dar nu reusesc sa-i dau de cap. Am cumparat si mufele de la capodimonte dar degeaba. Cel de la care l-am cumparat spune ca totusi lipseste un fir de nu functioneaza. Poate sa ma ajute cineva cu o schema electrica, sa stiu ce fire sunt si unde sa le leg? :blink: :) Edited by whynotsteff

am cumparat un Bmw seria 3 din 2003 iar proprietarul dinaintea mea a taiat mufele de la casetofon si a montat un mp3. Acum eu vreau sa-mi montez un CD original Bmw pe care l-am cumparat dar nu reusesc sa-i dau de cap. Am cumparat si mufele de la capodimonte dar degeaba. Cel de la care l-am cumparat spune ca totusi lipseste un fir de nu functioneaza. Poate sa ma ajute cineva cu o schema electrica, sa stiu ce fire sunt si unde sa le leg? :blink:  :)

236798[/snapback]

un service specializat montaj ai consultat ?,,,nu te costa mai mult de 30 ron ....

ia legatura cu userul 3xpert.am avut aceeasi problema,mufa originala taiata si pus un mp3.3xpert mi/a vandut un cd bussines nou,mi/a dat si mufa si schema.

7=alb/rosu/gri

5=violet/alb

9=rosu/verde

15=maro

1=albastru/alb

8=albastru/maro

2=albastru/rosu

11=albastru/maro

3=galben

12=maro

6=albastru

14=maro

vezi ca ai 3 fire maro sa nu le incurci.la 15 trebuie sa fie masa ai sa vezi un fir mai gros de 2,5 grosime.cele de difuzoare sunt de 1,5.difuzoaarele sunt firele impletite ce iti vin din instalatia masinii .ce ti-am scris acum sunt culorile care trebuie sa le ai tu pe masina.sa nu pui maro impreuna.difuzoarele sunt 1-8,stanga fata 2-11 dreapta fata,3-12 stanga spate ,6-14 dreapta spate.SUCCES

ia legatura cu userul 3xpert.am avut aceeasi problema,mufa originala taiata si pus un mp3.3xpert mi/a vandut un cd bussines nou,mi/a dat si mufa si schema.

7=alb/rosu/gri

5=violet/alb

9=rosu/verde

15=maro

1=albastru/alb

8=albastru/maro

2=albastru/rosu

11=albastru/maro

3=galben

12=maro

6=albastru

14=maro 

vezi ca ai 3 fire maro sa nu le incurci.la 15 trebuie sa fie masa ai sa vezi un  fir mai gros de 2,5 grosime.cele de difuzoare sunt de 1,5.difuzoaarele sunt firele impletite ce iti vin din instalatia masinii .ce ti-am scris acum sunt culorile care trebuie sa le ai tu pe masina.sa nu pui maro impreuna.difuzoarele sunt 1-8,stanga fata 2-11 dreapta fata,3-12 stanga spate ,6-14 dreapta spate.SUCCES

237024[/snapback]

multumesc fumos.suntetiniste draguti! Sper sa ma descurc...acum !

• 11 months later...

salut

si la mine neamtul a scos cd business-ul si a pus un vdo cu navigatie. eu vreau sa fac operatia inversa, am cumparat cd business-ul pe care vreau sa-l pun la loc; sper sa nu am surprize cand scot vdo-ul... ai reusit sa ti-l montezi?

vreun service specializat pe audio bmw stie cineva?

ms,

Edited by 320cdM

... ai reusit sa ti-l montezi?

ms,

Nu a mai intrat pe forum din iunie 2007 :twoup:

Poti merge la orice service, nu trebuie neaparat specializare pe bmw...eu am fost multumit de cum lucreaza baietii la DARIUS, pe Campia Libertatii sau in targ in Vitan.

am rezolvat problema de atunci ! Oricum multumesc :twoup:

pai cum ai rezolvat-o? sau unde? ca tocmai asta intrebam mai sus... uite ma citez singur ca sa vezi: :twoup:

salut

si la mine neamtul a scos cd business-ul si a pus un vdo cu navigatie. eu vreau sa fac operatia inversa, am cumparat cd business-ul pe care vreau sa-l pun la loc; sper sa nu am surprize cand scot vdo-ul... ai reusit sa ti-l montezi?

ms,

am rezolvat problema de atunci ! Oricum multumesc :twoup:

pai cum ai rezolvat-o? sau unde? ca tocmai asta intrebam mai sus... uite ma citez singur ca sa vezi: :twoup:

salut

ms,

Poti merge la orice service, nu trebuie neaparat specializare pe bmw...eu am fost multumit de cum lucreaza baietii la DARIUS, pe Campia Libertatii sau in targ in Vitan.

EU AM REZOLVAT-O PERSONAL CU DETALIILE DATE DE UN MEMBRU!

DAR AM AVUT UN CD SONY SI AM PUS CASETOFONUL ORIGINAL ! SUCCES ! :D