Jump to content

BMW 316

Ghostman

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu, ca deja ti-ai luat casetofon business, si magazii nu am sa-ti dau... :)

si normal ca purtam discutii constructive, ce ai vrea sa ne certam ca aia din "diesel vs benzina"??    :blink:

:)

oricum, in teorie am castigat pariul, recunosti?    :)

241920[/snapback]

mai blue6 eu recunosc ca ai castigat pariul in teorie,dar cu practica cum facem?aici am eu dreptate si o pot demonstra :) ,pana te gandesti cum facem fa rost si tu de o magazie macar,cu cd playerul vad ca o dai cotite :) pina la urma

bai baieti ....yo zic asha ca daca m43 de pe e36 meu are 115 cai.....care are 12 valve si 1796 cmc ....cel din 99 la aceasi capacitate e acelasi avand in vedere ca are tot 115...simplu` asta pana in 2001 cand a aparut alt motor...

242888[/snapback]

bmw e 46 din 99 are motor m43(16 valve) si 1895 cmc(118 cp) nu 1796 cmc(115 cp-12 valve)=e 36,sunt diferente

vad aici multe pareri, care sunt sigur ca te-au bulversat.  am avut si 316 si 318, si pot sa zic ca n-am simtit mari diferente.  nici de putere, nici de consum.  318i nu are 16v cum spunea cineva mai sus, cel putin nu ala din 99 cel cu 115 cp.  deci, dupa parerea mea, nu te lasa asa influentat de diferentele de motor (316/318), alege-o pe cea care are mai multe extrase, si ti se pare tie mai bine intretinuta.    chestia cu adusu' din germania, nu e chiar asa cum zicea cineva mai sus.  se trag si acolo tzepe, dar nu in halu' ala incat sa te determine sa iti iei de la noi.    asta chiar e o prostie care n-am mai auzit-o pana acuma.  si daca e vb sa fie marsavita masina, una marsavita de germania, e oricum mai buna decat una marsavita de romania.  la masina aia scrie in brief D4, de aceea neamtul a scris euro4, pt ei la D4 si E4, se platesc aceleasi impozite cred.  masina aia are E3 la noi.

pt rezervare, suni in germania, negociezi un pret, ii ceri s-o rezerve pana intr-o anumita data, daca e de acord, il pui sa-ti trimita copie dupa brief, pe care sa scrie ceva de genul: das auto ist reserviert bis (data limita), stampila/semnatura, si cam atat.

in leg cu tva, e simplu, il intrebi daca e netto sau brutto.  :)  daca e brutto, nu mai platesti nimic.

240767[/snapback]

319 din 99 2000 are 118 cai .. te rog frumos :blink: nu 115 :) :)

am gresit....  ca si tine.... 319??????  wtf???    :)

bine ca nu e 319 TDI    :)

242933[/snapback]

tu nu ai treaba ? tot online eshti shi tot comentezi :) hai pe la pirates ca la o cafea ca shi asha nu am stare .. ca am draci .. mi s-a aprins martoru` de engine iar .. :) :blink: