Jump to content

becuri numar e46 nu merg

Recommended Posts

am un e46 din 2000 316i si nu imi merg becurile la numar, am pus aparatul de masura si imi da 0.17 ...butonul de la deschidere portbagaj merge,am facut proba si cu becul trece curent prin el dar nu se aprinde,firele din dreapta la portbagaj nu sunt intrerupte nu stiu ce sa mai verific sigurantele sunt bune.. am eroare la lumini pe spate pe ambele parti si am doar un bec ars la luminile de ceata pe dreapta!

Pe stĂŁnga e becul de ceațĂŁ, pe dreapta e capac. ProbeazĂŁ altĂŁ baghetĂŁ la portbagaj, mai mult ca sigur sun firele din ea, dacĂŁ restul ai zis cĂŁ e ok.

am taiat burduful de la fire de la portbagaj si un fir era rupt jos si inca 3 aveau izolatia dusa dar firele sunt bune, am prins firul rupt si sa stins eroarea din bord dar becurile la numar tot nu merg, am dat tot cablajul jos si totul e ok

am taiat burduful de la fire de la portbagaj si un fir era rupt jos si inca 3 aveau izolatia dusa dar firele sunt bune, am prins firul rupt si sa stins eroarea din bord dar becurile la numar tot nu merg, am dat tot cablajul jos si totul e ok

am rezolvat pentru cine mai are problema asta sa stie trebuie dat tot cablajul jos pana in portbagaj sa verifice fiecare fir la mine era unul rupt in interior unde nu se vede nici daca tai burduful cu fire a disparut si eroarea din bord singura fara tester

acum a mai ramas problema ca se vede urat dar mi.a venit o idee sa tai niste copex il bag in interior si in caroserie si in portbagaj si nici nu se mai misca si arata si cat de cat mai bine apoi il dau cu banda neagra

Din cate observ nu se invata nimeni sa schimbe toate firele care intra spre portbagaj, prefera atata agitatie sau sa intre in scurt.

E o problema comuna, nu merge ceva la E46 in portbagaj se verifica firele, daca e unul cu izolatia dusa, sau intrerupt se schimba toate!

Din cate observ nu se invata nimeni sa schimbe toate firele care intra spre portbagaj, prefera atata agitatie sau sa intre in scurt.

E o problema comuna, nu merge ceva la E46 in portbagaj se verifica firele, daca e unul cu izolatia dusa, sau intrerupt se schimba toate!

iti dai seama daca o sa mai patesc asa le schimb pe toate poate merge si cu firele carpite

poate merge si cu firele carpite

Merge o perioada si apare iar problema.

Cea mai nasoala chestie este ca iti poate lua foc masina de la prostiile alea de fire, sau ti se arde incuietoarea de la portbagaj. Avem cazuri pe forum.

Edited by Gabriel.V

Merge o perioada si apare iar problema.

Cea mai nasoala chestie este ca iti poate lua foc masina de la prostiile alea de fire, sau ti se arde incuietoarea de la portbagaj. Avem cazuri pe forum.

momentan le las asa cand o sa am timp inlocuiesc toate firele de la portbagaj si pe unde mi se par imbatranite

am mai gasit o problema la fire chestia aia de sub far de la AC avea 2 fire rupte si nu cupla compresorul (am avut noroc ca au fost doar firele si nu alta belea mai mare)