Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Cerere oferta suspensie E46

Recommended Posts

Salut,

Vreau sa imi schimb suspensia saptamana viitoare.

Masina e un 320d E46 NFL, din 98. Fata e varza, spatele are amortizoare monroe de 3 ani. Ma gandesc ca daca schimb, mai bine schimb tot.

Am nevoie de:

- amortizoare fata X 2, set complet protectii amortizoare fata;

- amortizoare spate X 2, set complet protectii amortizoare spate;

- flanse fata;

- flanse spate cu garnitura;

- arcuri fata-spate (aici nu prea inteleg care e treaba cu diametru variabil sau fix, am vazut ambele optiuni la arcuti KYB echipare standard).

La cele de mai sus ma intereseaza varianta standard. Ca producator, ma intereseaza Sachs.

Ca sa nu ne pierdem timpul, NU ma inteseaza:

- oferte SH;

- oferte cu producatori aftermarket cotati slab;

- SF-uri cu sport, pro si nu mai stiu ce. Eu ies la plimbare cu 40 kmh pe o sosea aproape perfecta, nu-mi trebuie niciun sport sau heavy duty, sau reglabile.

- nu vreau sa ajung ca fata sa fie mai sus ca spatele (am vazut ca arcurile spate stock sunt de 22-23 la unii producatori, ba de 25 la altii..gen KYB variabil spate e de 25, cel fix e de 23 parca...cam suspect)

Ca sa fiu transparent in legatura cu comanda, eu am solicitat o oferta pentru cele de mai sus de la Autokarma (totul Sachs suspensie standard, arcuri KYB fixe). Voi mai solicita o oferta de la mecanic, tot pe Sachs. Pretul cel mai bun din cele 3 primeste Luni comanda.

M-am gandit sa scriu si pe forum, pentru ca am vazut ca in unele cazuri, la anumite piese noi de E46, ofera de pe forum a fost mai buna decat cea din magazine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.