Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

8000 Euro buget achiztie BMW

motanu_rau17

Recommended Posts

Salut baieti,

Am si eu nevoie de niste sfaturi si pareri in legatura cu o achizitie pe care urmeaza sa o fac,orice parere va fi binevenita si apreciata.

Am un buget de 8000 euro si as dori sa-mi achizitionez un BMW seria 3 insa nu stiu ce ar fi mai bine sa aleg un 320 diesel sau un benzinar sau 318 i sau d.

Ce m-ar incanta pe mine si bineinteles la ce as avea acces in bugetul asta ar fi:

an 2007 km

80.000 125.000(nu as vrea sa aiba un rulaj mai mare de 125K)

dotari mai mult decat decente(interior piele,comenzi volan dublu climatronic etc)

-consum urbn rezonabil ptr clasa asta (m-as simti confortabil cu un mixt de 9)

Mentionez ca sunt slabe sanze sa fac mai mult de 20k pe an msunt incepator si nu as vrea sa achizitionez un vehicul iar apoi sa ajung sa pompez bani cu nemiluita in el

Ms

320d doar in vise sa aiba 125.000km reali :))

si benzinar iti va fi greu sa aiba asa putini km. lumea ia masini ca sa mearga cu ele, nu sa faca 10.000pe an cu atat mai mult cu cat vorbim de bmw.

Am un prieten undeva la 90000 km 2007 320d 170 aprox cai ,masina personala nerulata ptr ca a trecut la un lexus.In plus am mai vazut si cateva anunturi pe la 110000 120000 la care m-as incadra insa nu stiu daca sunt reali km.

320d doar in vise sa aiba 125.000km reali :))

si benzinar iti va fi greu sa aiba asa putini km. lumea ia masini ca sa mearga cu ele, nu sa faca 10.000pe an cu atat mai mult cu cat vorbim de bmw.

Eu fac sub 10.000 ~ pe an incluzand o vacanta in grecia pe an :)

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.