Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

BMW 320d e46 150cp 2002 nu are putere

Recommended Posts

Buna ziua,

Am si eu o problema in legatura cu un BMW 320d e46 150cp din 2002 .Problema este urmatoarea cu mufa bagata conectata de la rampa comuna (senzor presiune ) masina se accelereaza greu pana la 2000 rpm dupa un timp ajunge si la 4000 rpm dar foarte greu si nu are putere.In schimb daca deconectez acea mufa are mult mai multa putere si viata in ia! Intrebarea ce sa fie am schimbat deja acel senzor de 2 ori si cel din capatul rampei care este un regulator de presiune si tot degeaba.Nu inteleg de la ce poate sa fie.am inversat si electorvalvele de la EGR cu cel de la turbo si tot degeaba.Injectoarele le am schimbat verificat nu sunt,pompa de medie motorina noua filtre.Pe tester imi da eroare la senzorul de presiune de pe galerie de admisie insa poate fi altceva.Am conectat cele doua furtunase de la electrovalva pe direct si mai rau masina nu se mai tureaza parca creaza prea mare presiune turbo cand este pusa pe direct.Chiar nu inteleg.A venit unu din Valcea care se pricepe la BMW si repara numai BMW dar a inceput sa se balbaie si mi a spus ca poate fi multe lucruri insa el nu stie pana nu o are la atelier sa ia exact vb lui" iau piese de la alta masina si fac probe pe a ta pana rezolv problema pe barba mea " la care imediat mia fugit gandul omul asta nu stie ce are le ia prin eliminare pana gaseste problema dar cu masina mea este defecta poate lua si dupa a mea alte piese bune si pune pe alta fara ca eu sa stiu.bineinteles m am gandit sa stau langa el insa el mi a spus ca are foarte mult de lucru si nu sta doar de masina mea .Deci concluzie vrea sa imi de a teapa.va rog sa ma ajutati cu un mecanic bun din Valcea sau care are habar de masini. Astept parerile voastre despre ce ar putea fi sintoma asta fara forta.rampa a fost inlocuita cu totul dupa o masina probata de mine care mergea si tragea foarte bine.Va multumesc