Jump to content

BSI + BRI - Extindere Garantie

gaboy

Recommended Posts

Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul d voastra intr-o problema destul de costisitoare. Dupa achizitionarea unui F10 530d, 2015, dealerul neamt imi ofera 1 an garantie Euro Plus, dupa expirarea celor 2 ani de garantie a masinii oferita de producator. Stiu despre Euro Plus ca e ceva gen apa de ploaie, dar sunt si cazuri in care au returnat banii dupa ce proprietarul a achitat factura etc. Intrebarea mea este, se merita efortul / extra cheltuiala pentru o extindere a garantiei la BMW ? O extindere care din cate am aflat, ca nu se poate face decat impreuna cu pachetul BSI, deci ceva de genul BSI + BRI. Aceste 2 pachete, in functie de durata in ani si de nr de km m ar ajunge undeva pe la vreo 15.000 ron, de exemplu: BSI: 6 ani sau 120000 km: 7128 ron + BRI 5 ani sau 200000 km: 6318 ron,

BSI insemnand: schimb de ulei motor cu filtru; revizie filtru aer, carburant, microfiltru; revizie lichid frana;service verificare tehnica a autovehiculului dupa carte. A avut cineva extindere cu pachetele astea, este luata / facuta in serios revizia si garantia la acasta extindere ? Va multumesc pentru ajutor !

Europlus inseamna bataie mult mai mare de cap, insa eu am reusit sa schimb ceva pe ea. A durat cateva luni, am achitat eu in avans, apoi mi-au trimis banii in cont. Garantia BMW e sfanta, dupa asta tu stii ce calcule iti faci, dar in caz de ceva grav te poti baza si pe Europlus.
  • Like 1

Eu zic ca merita in principal pentru garantia oferita la motor+cutie, plus alte cateva piese mai scumpe. 6318lei pt inca 3 ani si extindere la 200000km mi se pare un pret bun, cu toate ca politica asta e doar o magarie din partea producatorilor germani de a mai ciupi niste bani de la clienti. Eu recomand garantia extinsa la orice masina, ba chiar si la produse electronice/electrocasnice mai scumpe :) Edited by B-490-RZV
  • Like 1

Va multumesc pentru sfaturi. Caz real, a mai avut sau mai are cineva pachetele astea, de aici de pe forum ? Este luata in serios ? Se fac reviziile si se ofera garantie, sau dupa ce dai banii stai sa te tiganesti / judeci cu ei? Multumesc !

• 2 years later...

Cam vechi topicul dar nu are rost sa deschid altul pt aceeasi intrebare: a folosit cineva garantia europlus la o masina cumparata prin bmw premium selection relativ recent!? Daca da, un feedback e binevenit.

Imi va expira garantia de fabrica in cateva luni si cam tind sa o prelungesc desi am 2 ani de europlus dupa ce expira cea data de fabricant.