Jump to content

vopsire ornamente e46

B.M.W.

Recommended Posts

Nu e recomandat sa dai direct pe plastic cu vopsea. Cauta pe la supermarketuri sau la magazinele de vopsele auto (inclusiv Policolor) un grund pt plastic. Se numeste PlasticPrimer sau Plastofix. Cel mai rentabil e sub forma de spray. ~ 20 RON. Cureti bine de vopseaua veche trimurile, le dai cu grundu' asta ( e incolor), si dupa asta urmeaza vopseaua. In felul asta te asiguri ca nu o sa-ti crape vopseaua. Bafta!, :blink:

tcomai ca stiu de combinatia asta. in termeni populari e cunoscuta ca spritz kit. se foloseste de obicei la bara sau spoilere care sunt din plastic ca strat intermediar intre plastic si vopseaua pentru metal. eu intrebam daca exista o vopsea pentru plastic adica special pentru acest gen de suprafata. am gasit ieri la cora dar nu aveau decat alb / gri mat inchis / si un fel de gri normal tot mat. ideal ar fi un fel de vopsea care apare pe electronice cu granulatie foarte fina daca pot sa-i spun asa..

o alta solutie ar fi foliile care imita diverse materiale cum ar fi carbon negru sau argintiu. stiu ca se gasesc dar nu stiu exact de unde se pot cumpara. stie cineva pe unde pot sa iau asa ceva?

[edit] la augsburg am vreo sansa? :blink:

Edited by B.M.W.

.

alta solutie ar fi foliile care imita diverse materiale cum ar fi carbon negru sau argintiu. stiu ca se gasesc dar nu stiu exact de unde se pot cumpara. stie cineva pe unde pot sa iau asa ceva?

[edit] la augsburg am vreo sansa?  :blink:

238008[/snapback]

uite am gasit eu pe e-bay asa ceva

Edited by armin

tcomai ca stiu de combinatia asta. in termeni populari e cunoscuta ca spritz kit. se foloseste de obicei la bara sau spoilere care sunt din plastic ca strat intermediar intre plastic si vopseaua pentru metal. eu intrebam daca exista o vopsea pentru plastic adica special pentru acest gen de suprafata. am gasit ieri la cora dar nu aveau decat alb / gri mat inchis / si un fel de gri normal tot mat. ideal ar fi un fel de vopsea care apare pe electronice cu granulatie foarte fina daca pot sa-i spun asa..

o alta solutie ar fi foliile care imita diverse materiale cum ar fi carbon negru sau argintiu. stiu ca se gasesc dar nu stiu exact de unde se pot cumpara. stie cineva pe unde pot sa iau asa ceva?

238008[/snapback]

ce legatura mai are vopseaua cu plasticul ???

O data ce dai primmer, apoi grundfiller (spritchit) inseamna ca stratul se sub vopsea e filler-ul deci nu iti trecuie o vopsea speciala. Mai ai nevoie de un diluant tare (pentru curatat pistoale de vopsit) pentru a indeparta stratul de cauciuc actual si de niste coli abrazive de diferite granulatii pentru a matui ornamentul inainte si dupa filler.

Spor !

• 3 months later...

sal. eu imi cumparasem trimurile black cube din germania care sunt excelente. astea pe care vroiam sa la vopsesc mi-au ramas dupa ce le-am pus pe alea. vroiam sa le fac intr-un argintiu foarte fin .. si ma jur ca nu am gasit o vopsea speciala pt plastice. parerea mea e ca orice ai zice o vopsea auto nu se poate compara cu vopseaua care apare pe electronice.

intr-un final le-am vopsit la un tovaras vopsitor :blink: cu argintiu diamant. initial 2 piese aveau mici depuneri si l-am pus sa le revopseasca. incearca si tu sa gasesti un vopsitor bun pe care sa poti sa-l bati la cap doarece totusi vorbim de interior si nu de exterioru masinii iar ornamentele astea trebuie sa iasa impecabil.

- trebuie smirgheluite f fin

- trebuie aplicat un strat intermediar (spritchit) care sa permita vopselei pt metal sa adere la plastic cum trebuie

- vopseaua trebuie pulverizata pe cea mai fina setare.

- la urma pt efect maxim trebuie aplicat un lac transparent

good luck

sal. eu imi cumparasem trimurile black cube din germania care sunt excelente. astea pe care vroiam sa la vopsesc mi-au ramas dupa ce le-am pus pe alea. vroiam sa le fac intr-un argintiu foarte fin .. si ma jur ca nu am gasit o vopsea speciala pt plastice. parerea mea e ca orice ai zice o vopsea auto nu se poate compara cu vopseaua care apare pe electronice.

intr-un final le-am vopsit la un tovaras vopsitor :) cu argintiu diamant. initial 2 piese aveau mici depuneri si l-am pus sa le revopseasca. incearca si tu sa gasesti un vopsitor bun pe care sa poti sa-l bati la cap doarece totusi vorbim de interior si nu de exterioru masinii iar ornamentele astea trebuie sa iasa impecabil.

- trebuie smirgheluite f fin

- trebuie aplicat un strat intermediar (spritchit) care sa permita vopselei pt metal sa adere la plastic cum trebuie

- vopseaua trebuie pulverizata pe cea mai fina setare.

- la urma pt efect maxim trebuie aplicat un lac transparent

good luck

286351[/snapback]

Multzam :blink:

.

alta solutie ar fi foliile care imita diverse materiale cum ar fi carbon negru sau argintiu. stiu ca se gasesc dar nu stiu exact de unde se pot cumpara. stie cineva pe unde pot sa iau asa ceva?

238008[/snapback]

uite am gasit eu pe e-bay asa ceva

238024[/snapback]

mi-am cumparat eu plasticuri din alea care se lipesc pe trimuri-dar nu vin bine pe trimurile de pe bord si mi-am cumparat altele vopsite- le-am lasat pe cele de la climatronic si gurile de ventilatie.

de unde ai luat plasticurile si cu cat?

286865[/snapback]

din oras,aduce un tip,dar sant marca yed,fabricate in turcia-160ron am dat,e un set cu tote alea si pt varianta cu climatronic si pt cea cu clima-dar ti-am zis ca nu acopera pe trimuri toata suprafata-daca am timp maine pun o poza cu interioru la mine sa-ti arat cum se vede pe climatronic si gurile de ventilatie-dar pt atat nu face banii-mai poate sa aduca si cromate la gurile de ventilatie.