Jump to content

BMW professional navigation system

alexplescan

Recommended Posts

Salutare!

Recent am achizitionat un BMW 320d, iar cand am vrut apoi sa instalez CD cu naviagatie (CCC) am avut surprinderea sa vad ca nu imi da voie sa introduc nici un CD.

Ca si cum ar fi deja un CD in navigatie, blocat, si nu ma lasa sa introduc nimic.

Am incercat cu un tester sa dau eject la CD, nu merge, mai mult nu imi vede nici un CD in navigatie, cel mai probabil CD-ul a fost introdus cu forta acolo.

Stie cineva ce e de facut ? Vreo metoda ceva sau e nevoie sa dau tot jos si sa il scot manual ?! Stima!

Salutare!

Recent am achizitionat un BMW 320d, iar cand am vrut apoi sa instalez CD cu naviagatie (CCC) am avut surprinderea sa vad ca nu imi da voie sa introduc nici un CD.

Ca si cum ar fi deja un CD in navigatie, blocat, si nu ma lasa sa introduc nimic.

Am incercat cu un tester sa dau eject la CD, nu merge, mai mult nu imi vede nici un CD in navigatie, cel mai probabil CD-ul a fost introdus cu forta acolo.

Stie cineva ce e de facut ? Vreo metoda ceva sau e nevoie sa dau tot jos si sa il scot manual ?! Stima!

Personal am intampinat aceeasi problema la alta masina CD blocat dupa ce un scump de copilas mi l-a bagat cu forta :D, ce a fost de facut? Demontat si scos manual, nu am reusit nicicum sa il scot afara fara sa il desfac. Poate la tine e alta problema, normal ar trebui sa vezi in fanta daca e in interior sau nu, sau eventual daca ii blocheaza ceva 'calea'.

Nu vad nimic in fanta, ideea e ca dupa ce ii dau reset, ma lasa sa bag CD-ul jumatate dupa care nici fortat nu mai merge. Scot CD-ul si nu ma mai lasa sa bag deloc.

Ideea e daca manual ar fi usor de facut sau trebuie sa apelez la cineva, un video ceva care sa arate stii ? Gen sa nu ma apuc eu sa stric tot :))

Nu vad nimic in fanta, ideea e ca dupa ce ii dau reset, ma lasa sa bag CD-ul jumatate dupa care nici fortat nu mai merge. Scot CD-ul si nu ma mai lasa sa bag deloc.

Ideea e daca manual ar fi usor de facut sau trebuie sa apelez la cineva, un video ceva care sa arate stii ? Gen sa nu ma apuc eu sa stric tot :))

Dupa cum a spus si Zeronoo s-ar putea sa fie defecta unitatea. Whatever.. acolo ai un motoras pe benzi care iti actioneaza cd-u din cate am obs eu si mi se pare ca daca acela e blocat spre ex spre iesire, nu mai poti baga nimic, chiar si daca era blocat 'inauntru' puteai baga cd-u 'manual' dar nu il mai scoteai oricum. Poti sa il dai jos sa il desfaci sa te uiti doar daca ai timp doar dupa ce vezi iti dai seama ce este acolo, daca nu un service, sau un electr auto cred ca ti l-ar putea rezolva.