Jump to content

Problema ?

velicu4you

Recommended Posts

:blink: :) Salut din nou nu mai inteleg masina asta de loc se se intnpla merge in suturi de la 40km pana la 80kmdupa aceia este ca si noua dar intre 40km si 80km ati vine sa ai dai foc am schinbat 2 dinamometre second hand totul a fost bine pentru 15 minute dupa aceia la fel toti zic ca este dinamometrul sau valva aceia de relantiu leam schinbat am vreo 4 zalve pe acasa sunt disperat am nevoie de cineva care a patit la fel ca si mine mam uitat as noapte pana la ora 3 dimineata muti incep si nu mai termina povestea ce ar trebuie sa ai fac ca daca ma duc laa garaj ma jepcaresc astia in anglia model serai3 africatie 1991 1800cc 36 mot 40

m40 are delcou.....verifica-l.....verifica si fisele...sa nu-ti fure curent....si da si bujiile jos...si curatzale....asta asha romaneste ...i-ti putem da toti sfaturi....dar singurul care o sa te lamureasca complect este testerul....chiar daca e scump tre sa faci...ca alfel schimbi tot de pe masina...ramane blocu` si tot asha i-ti va face....tre sa depistezi...deci....cel mai bine dute la un tester ...aaaa poa` sa fie si un injector mai "bagabont" cum ne zic noua mecanici adica nu-ti alimenteaza bine un cilindru si ramane in 5

:blink:  :) Salut din nou nu mai inteleg masina asta de loc se se intnpla merge in suturi de la 40km pana la 80kmdupa aceia este ca si noua dar intre 40km si 80km ati vine sa ai dai foc am schinbat 2 dinamometre second hand totul a fost bine pentru 15 minute dupa aceia la fel toti zic ca este dinamometrul sau valva aceia de relantiu leam schinbat am vreo 4 zalve pe acasa sunt disperat am nevoie de cineva care a patit la fel ca si mine  mam uitat as noapte pana la ora 3 dimineata muti incep si nu mai termina povestea ce ar trebuie sa ai fac ca daca ma duc laa garaj ma jepcaresc astia in anglia  model serai3 africatie 1991  1800cc 36 mot 40

237638[/snapback]

Iam dat de cap am fost si era de vina sonda lando ms orcum