Jump to content

Service/mecanic pentru inlocuire siemeringuri E91 320i?

Recommended Posts

SalutĂŁri tuturor!

Am revenit pe forum dupa ce 4 ani am condus un Ford. De scurt timp am revenit la BMW , mai exact un E91 320i automat din 2005.

Intrucat masina are 210.000 km are si anumite uzuri. Cel mai grav este consumul de ulei, cam 1l la 2500 km. Am studiat problema si simptomele sunt cele de siemeringuri de ungere adica daca sta la relanti si apoi o turez imi scoate fum si miros de ulei ars pentru o perioada scurta apoi nu mai scoate fum deloc.

Va rog sa imi recomandati un service cu preturi ok sau un mecanic care imi poate remedia problema. De preferat din zona Moldovei ĂŽntrucât eu sunt din Suceava si lucrez la Piatra Neamț.

As prefera ca schimbarea sa fie fara demontarea chiuloasei.

Mentionez ca am sunat la cei de la Bimmer Service care mi-au oferit un pret de imi venea sa intreb daca accepta un rinichi ca modalitate de platĂŁ. Multumesc

de schimbat cu _chiulasa_ data jos poti face cam la orice mecanic.

de schimbat fara a da _chiulasa_ jos cauta pe net, inclusiv aici pe forum, florin chitila (bucuresti) si florin brasov (localitatea vulcan).

. la baietii de mai sus manopera este ~500-700 lei, dar asta e valabil la un e46 sa nu cumva sa fie mai scump la ce ai tu, dar mici sansele.

de schimbat cu _chiulasa_ data jos poti face cam la orice mecanic.

de schimbat fara a da _chiulasa_ jos cauta pe net, inclusiv aici pe forum, florin chitila (bucuresti) si florin brasov (localitatea vulcan).

. la baietii de mai sus manopera este ~500-700 lei, dar asta e valabil la un e46 sa nu cumva sa fie mai scump la ce ai tu, dar mici sansele.

Multumesc. Am gasit numărul de telefon si i-am dat sms lui Florin de la Brasov.

Poate citeste cineva si recomanda un mecanic de incredere din Suceava, Neamt, Bacău sau Iasi.

Si da, e chiulasa nu chiu-loasa. ,,chiulásă/culásă s. f., g.-d. art. chiulásei/culásei; pl. chiuláse/culáse"

Edited by bytzu18