Jump to content

Problema termoflot e46

Max94

Recommended Posts

Am ridicat azi masina pe elevator si din greseala am aruncat un ochi la termoflot avand in vedere ca eate sub radiator doar ca mo se parea ceva ciudat la el avand in vedere ca furtunul care iese din el tot in el intra deci este intrerupt are careva o schema unde ar trebui sa intre acel furtun ? Sau daca este vreo problema daca merg cu el asa? O sa revin mai tarziu si cu o poza.

Probabil circuitul de racire al uleiului a fost anulat, iar acum termoflotul e doar capiesa de muzeu, asa ai cumparat-o?

asa am cumparato si singurul lucru care imi vine in minte este sa se fii fisurat termoflotul pe undeva si sa bage ulei in apa ma intereseaza sa stiu daca e ok sa umblu cu termoflotul asa sau ar trebui sa il schimb cat mai repede , nu ar fii o problema un termoflot aftermarked este undeva la 95 lei pana la urma cred ca o sa apelez la un mecanic sa il schimbe ca sincer nu stiu unde este intrarea si iesirea de la baia de ulei

Ar fi mai bine.sa il schimbi, pe realoem selectezi masina ta ,anul de fabricatie, modelul, si te ducia.sectiunea pentru sistem racire, si acolo gasesti si poza pentru ce vrei tu. Macar sa cumperi un termoflot si sa-l montezi pe.masina, restul e joaca pentru copii.

Cum bine-spuneam mai sus ,macar sa-l cumperi si sa-l montezi pe masina, restul e joaca pentru copii. O sa incerc si eu sa-l caut, sau cel mai simplu ar fi daca vre-un coleg te-ar putea ajuta cu cateva poze. Ar fi bine sa ceri ajutor si la cei care au aceeasi motorizare. Edited by cristianro

Termoflotul aftermarket e 95 ron. Garnitura dintre carcasa filtrului de ulei si blocul motor este aproximativ 105 ron si cea dintre carcasa filtrului de ulei si termoflot undeva la 85 ron. Garniturile OEM.

http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-Sedan/Europe/520d-M47/browse/engine/lubricat_syst_oil_filter_heat_exchanger/

Motorul e acelasi M47.

Mai ai transmisie automata pe masina...sau este manuala acum??? :rolleyes:

am scos istoricul masinii pana in 2011 avea transmisie manuala, dupa 2011 nu mai era trecut nimic acuma sincer automata nu cred ca avea :)) doar daca nu a pus radiator de automata , ma gandeam eu sa nu fie termoflotul de la uleiul de la cutie :))

http://imgur.com/5Tjuu96.jpg

Edited by Max94

Atunci inseamna ca a fost schimbat radiatorul cu unul de automata(posibil sa fi fost mai ieftin la dezmembrari :thumbsup: )...dar atunci si daca i-ai scoate furtunul nu ar avea ce sa curga de acolo(numai in cazul in care nu e spart termoflotul) Edited by danny84