Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sfat achizitie

El  Flaco

Recommended Posts

Salut,

M-am inregistrat pe acest forum pentru a va cere parerea cu privire la achizitia unui BMW 318d/320d, an undeva intre 2008-2010. Primul lucru pe care vreau sa-l precizez e ca nu sunt un expert in domeniu, deci orice fel de sfat e bine venit oricat de banal ar parea.

Bugetul de care dispun este undeva in jur de 9.000 euro.

Studiez de ceva timp piata si, la nivel de online, am observat ca se gasesc in mod constant masini care intrunesc conditiile referitoare la an de fabricatie si pret.

Ceea ce ma intereseaza pe mine cel mai mult nu e neaparat costul de achizitie (aici mai pot plusa un pic daca e nevoie), ci costurile ulterioare de intretinere. Aici daca imi puteti da cat mai multe detalii, chiar as fi recunoscator. Momentan am un Seat Leon 1.4 MPI pe care l-am luat la second hand si in care n-am investit aproape nimic de cand l-am luat, fiindca a mers excelent.

Vreau sa stiu daca imi pot permite sa intretin o asemenea masina, fiindca efectiv nu ma pricep prea bine si vreau sa iau o decizie informata.

Nu tin neaparat la performante, vreau sa fie o masina de familie, deci nu ar fi o problema un 318d la 143 CP.

Nu vanez chilipiruri, fiindca imi dau seama ca un pret mic de achizitie e urmat de investitii masive dupa. Credeti ca e posibil sa gasesc o masina buna, care sa necesite minime investitii, sau visez aiurea?

Merci anticipat.

Salut, eu am un 318d 143 CP din 2008. Nu regret alegerea facuta, chit ca am sub 30 ani si ma omoara CASCO/RCA (am inceput de la 900eur/an in primul an, acum am ajuns la 500eur/an dupa 4 ani fara daune - CASCO, iar RCA-ul e undeva la 900lei/an). In afara de revizia anuala (intre 800-1400 lei in functie de ce consumabile schimb in anul respectiv), am avut urmatoarele investitii: DPF (250eur), fulie vibrochen (1200lei daca imi aduc bine aminte) si gume iarna+vara noi (450lei/bucata gen). Cam astea ar fi de zic la capitolul intretinere anuala, din partea mea.

Spor la gasit o masina super!

Salut, eu am un 318d 143 CP din 2008. Nu regret alegerea facuta, chit ca am sub 30 ani si ma omoara CASCO/RCA (am inceput de la 900eur/an in primul an, acum am ajuns la 500eur/an dupa 4 ani fara daune - CASCO, iar RCA-ul e undeva la 900lei/an). In afara de revizia anuala (intre 800-1400 lei in functie de ce consumabile schimb in anul respectiv), am avut urmatoarele investitii: DPF (250eur), fulie vibrochen (1200lei daca imi aduc bine aminte) si gume iarna+vara noi (450lei/bucata gen). Cam astea ar fi de zic la capitolul intretinere anuala, din partea mea.

Spor la gasit o masina super!

Salut,

Merci de informatii. Eu tocmai am facut 30, deci asigurarea ar trebui sa ma coste mai putin, desi nu la capitolul asta se fac economiile. E incurajator daca in 4 ani ai schimbat asa putine la ea.

M-am inregistrat pe acest forum pentru a va cere parerea cu privire la achizitia unui BMW

Bine ai venit.

Insa inainte de a deschide un nou topic, puteai sa citesti zecile de topice in care se dezbate exact ceea ce intrebi tu. :thumbsup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.