Jump to content

Ajutati-ma! Sunt incepator la BMW!

Guest mar33

Recommended Posts

Daca vrei masina ca sa faci drifturi si cercuri nu cred ca te-ai gandit prea bine.

Ai zis ca ai o Dacie acuma, ei bine un BMW, deci o masina cu tractiune spate, mai ales ca tu ai buget de E34 - o masina fara sisteme de control al tractiunii, nu iti va ierta nici o greseala.

Plus ca stii, exista o vorba, distractia se plateste. Dupa ce faci cercuri, drifturi, o sa cam schimbi ambreiaje, grupuri, etc.

Un 525i e clar mai performant decat un 520i dar daca-l vei conduce in regimul la care te gandesti, e clar ca vei avea probleme cu masina.

303062[/snapback]

stiu ca se plateste, shi mam gandit si la schimburiu etc, si faza cu controlul tractiunii, asta e partea frumoasa :blink:

ai vorbit de dacie, o am de 1an si nu am schimbat mare lucru pe ea, ceea ce imi arata ca nu-s tzaaran (adik intro armonie totala schimb vitezele turez motorul, cat stiu ca poate :)) ) shi o simt, aceleasi lucruri le fac si cu ea, dar tentative normal, din cauza tractiunii fata,

odata ce o sa pun mana pe un BMW, o sa fie la fel, si sunt destul de increzator in mine ca dupa cateva luni de condus, o sa inteleg mashina si nu o sa cedeze pe ea multe lucruri :)

inca ceva... de-asta imi place BMW Club , stiu ca ma veti ajuta in momente dificile, si ma veti indruma sa fac cum e mai bine :)

Costurile de intretinere la diesel sunt mai mari. In plus costurile eventualelor reparatii sunt semnificative daca ai ghinionul sa se strice ceva pe la turbo sau injectie.

302939[/snapback]

Stiu tocmai de acea imi plac motoarele pe benzina si nu tractorashele...Dar totusi multi prefera diesel-urile...DE CE OARE ?? :blink:

stiu ca se plateste, shi mam gandit si la schimburiu etc, si faza cu controlul tractiunii, asta e partea frumoasa :blink:

ai vorbit de dacie, o am de 1an si nu am schimbat mare lucru pe ea, ceea ce imi arata ca nu-s tzaaran (adik intro armonie totala schimb vitezele turez motorul, cat stiu ca poate :)) ) shi o simt, aceleasi lucruri le fac si cu ea, dar tentative normal, din cauza tractiunii fata,

odata ce o sa pun mana pe un BMW, o sa fie la fel, si sunt destul de increzator in mine ca dupa cateva luni de condus, o sa inteleg mashina si nu o sa cedeze pe ea multe lucruri :)

inca ceva... de-asta imi place BMW Club , stiu ca ma veti ajuta in momente dificile, si ma veti indruma sa fac cum e mai bine :)

303065[/snapback]

Daca o iei direct cu "tentative" de cercuri, drifturi sigur o sa o lovesti.

Peste 150 cp pe tractiune spate in mana unui incepator poate fi foarte trist si sa stii ca nu iti zic asta ca unu de 50 de ani care-ti zice sa nu faci niciodata asa ceva. Eu am tot 20 de ani si stiu cum e...insa in primele luni condu cat mai linistit ca sa te inveti cu masina, cu dinamica ei - complet diferita de dinamica unei masini cu tractiune fata.

Daca ai bani de 525i, cumpara-l. E o masina foarte misto.

Edited by Ciupanezu

Daca o iei direct cu "tentative" de cercuri, drifturi sigur o sa o lovesti.

Peste 150 cp pe tractiune spate in mana unui incepator poate fi foarte trist si sa stii ca nu iti zic asta ca unu de 50 de ani care-ti zice sa nu faci niciodata asa ceva. Eu am tot 20 de ani si stiu cum e...insa in primele luni condu cat mai linistit ca sa te inveti cu masina, cu dinamica ei - complet diferita de dinamica unei masini cu tractiune fata.

Daca ai bani de 525i, cumpara-l. E o masina foarte misto.

303086[/snapback]

Am spus ca faceam tentative cu dacia de ceea ce se numeste Drift, pentru ca clar nu ies calumea cu tractiune fata :blink:

Daca spui ca sunt incepator, cred ca te refereai la incepator de conducator BMW :), si da mi se pare normal, si am zis ca am nevoie de cateva luni sa o cunosc. O iau incetisor, shtiu ca cluju e plin de nebuni dar eu pun sigurantza pe primu plan, mai ales a masinii :))

:) numai bine

Edited by tupeu

mai ales ca tu ai buget de E34 - o masina fara sisteme de control al tractiunii, nu iti va ierta nici o greseala.

Exista optional si controlul tractiunii pe E34. Daca nu ma insel, pe cele mai mari motoare e standard. Dar e adevarat ca nu am vazut in realitate nici un E34 care sa aiba asta.

Nici eu n-am vazut, dar din moment ce in manualul de utilizare exista atunci exista si in realitate.

Am vazut in schimb ASC pe un E36 325i din 1992.

303220[/snapback]

Eu am vazut pe 540i si pe un 525ix,intr-adevar sant foarte rare.

Off topic:I like your car!

frate am aruncat vorbe in stanga si in dreapta ca vreau sa-mi iau bmw seria 5 motor 2000  si toata lumea:"CONSUMA MUUUUUUULLLT!!!!  iar cand le-am zis ca mi-at spus voi de 2500....va dati seama ce raspuns am primit: consuma cu galeata!!!!

Nu stiu ce sa mai cred...sincer...mi-e cam frica sa ma gandesc ca imi iau bmw si n-o sa am bani de benzina!! :blink:

25700[/snapback]

am luat seria 5 525 ...la drum intins 90 km/h..pe pilot automat am cosum de 4,3 % :)