Jump to content

Ce parere aveti de E60 520i?

Spiky

Recommended Posts

Nu stiu de unde-si iau datele cei de la carfolio. Ia-le de pe bmw.de. In plus presupui ca si rapoartele de la cutiile de viteza sunt identice. Eu garantez ca nu sunt identice la E90 330i si la E60 530i.

240314[/snapback]

Aia pe carfolio oricum sunt varza, au multe inexactitati.

Pai de ce sa nu fie la fel rapoartele, din moment ce dupa part number, ar fi exact aceasi cutie si pe E60 si pe E90?

Diferenta poate vine din diferential, e diferit.

@Spiky: Am avut ocazia sa merg cu E60 520i si 525i cand am cumparat-o pe a mea. Ambele cutie Steptronic. Pot spune ca 520i este un pic cam "NORMALA" pt un BMW. Este o masina foarte buna insa nu are izul ala de sportivitate tipic BMW. Pt inca 800E in plus am ales 525i care este foarte sprintena si consuma la fel. Motorinele miau placut ca sunt silentioase dar sunt alergate si NU recomand. Eu unul le urasc.

Deci daca vrei neaparat 520i gaseste unul cu mai multe optiuni (multe sunt cam sarace) sau macar sa fie cu km putini la banii tai...

Merge foarte bine si e destul de sprinten insa nu are rost sa il compar cu 525i meu sau cu 530i pt ca m-as numi cretin...

Daca iti place un mers normal si sa ai si putere de rezerva pt anumite situatii 520i e F BUN.

PS: Inca un sfat. Daca ai bani de E60 i-ati benzina ca merita. Motoarele Diesel sunt pt Logan si Clio Simbol.

Edited by tiberiuenache

subscriu .foarte bine punctat.

"@Spiky: Am avut ocazia sa merg cu E60 520i si 525i cand am cumparat-o pe a mea. Ambele cutie Steptronic. Pot spune ca 520i este un pic cam "NORMALA" pt un BMW. Este o masina foarte buna insa nu are izul ala de sportivitate tipic BMW. Pt inca 800E in plus am ales 525i care este foarte sprintena si consuma la fel. Motorinele miau placut ca sunt silentioase dar sunt alergate si NU recomand. Eu unul le urasc.

Deci daca vrei neaparat 520i gaseste unul cu mai multe optiuni (multe sunt cam sarace) sau macar sa fie cu km putini la banii tai...

Merge foarte bine si e destul de sprinten insa nu are rost sa il compar cu 525i meu sau cu 530i pt ca m-as numi cretin...

Daca iti place un mers normal si sa ai si putere de rezerva pt anumite situatii 520i e F BUN.

"

@Spiky: Am avut ocazia sa merg cu E60 520i si 525i cand am cumparat-o pe a mea. Ambele cutie Steptronic. Pot spune ca 520i este un pic cam "NORMALA" pt un BMW. Este o masina foarte buna insa nu are izul ala de sportivitate tipic BMW. Pt inca 800E in plus am ales 525i care este foarte sprintena si consuma la fel. Motorinele miau placut ca sunt silentioase dar sunt alergate si NU recomand. Eu unul le urasc.

PS: Inca un sfat. Daca ai bani de E60 i-ati benzina ca merita. Motoarele Diesel sunt pt Logan si Clio Simbol.

246113[/snapback]

da ms mult !! m am hotarat la un 525i !! da ti e cam cat iti consuma ?? nu ca ar fi mare problema da e bine de stiut :)) :blink:!! nu prea ma intereseaza dieselul pt ca nu tin masina masina mai mult de un an !! asa ca nu mi amortizez banii !! P.S.: AHH si fumul si sunetul acela de pe ogoare :))!! cu toate ca am 320d !:)(

Edited by Spiky

eu am avut pe  e39 2171cmc ...170cp adica 520i si imi tragea foarte bine  iar pe e 60 am avut 177 cp adica 523i si tragea excelent DUPA CE AM FACUT CURATARE DE INJECTOARE .. masina a stat 9 luni in germania inainte sa o cumpar eu

asa ca nu generaliza comportamentul unei masini ... poate tu ai mers cu ceva obosit cu f multi km ..

si mai e o chestie .. trebuie sa stii sa mergi cu masina .. 2171cmc si 170 cp are cuplu dupa 3500 rpm si acolo are cuplu zdravan!!! si daca o duci la 6000 rpm o sa vezi ca TRAGE  fabulos

nu o poti compara niciodata cu un diesel 2494 de exemplu care are cuplu de 400 Nm la 2000 rpm dar in turatie se plafoneaza repede

astea sunt avantaje si dezavantaje  diesel - benzina

eu caut acum de exemplu un 530i  (e60) si nimic altceva ...

239746[/snapback]

subscriu. sunt fan benzina si am un e39 cu motor de 2171cmc 125kw trage excelent.cand l-am cumparat avea un senzor de vanos defect l-am schimbat imediat dupa tester si acuma merge traznet. :blink: