Jump to content

BMW F10 525D 3.0 D

CATALIN9215

Recommended Posts

Asta e ala care vindea x6-le ala pentru pretentiosi la 21k sapt trecuta. Care x6 de fapt era o cotineata in care mai trebuiau "bagati bani". :)))

Adica cel de aici - http://www.bmwclub.ro/forums/topic/176024-bmw-x6-30-286cp/page__pid__2353561#entry2353561

A facut schimb cu f10 asta "2011" care de fapt e fabricat 2010. Din 2015 pana acum, a imbatranit ca vinul vechi, adica un pachet M din fibra de sticla si niste jante i-au crescut cu 8 mii pretul. :)))

Eu tot nu inteleg de ce postezi tu masinile altora, mai ales ca prietenul asta al tau e un samsar aparent de joasa speta?

Sigur se vinde si asta in 2 zile, ca doar accepta si schimburi cu variante mai ieftine. :))

Edited by cavaliere
  • Like 6
  • Downvote 1

Eu am postat mașinile pentru ca sunt ale unui prieten care are nevoie de bani ĂŽn speranța de al ajuta....acu fiecare ĂŽnțelege ce vrea.....și mai bine ca se poate vedea istoricul mașinii pe club....cine este interesat sa vina sa o cumpere cash poate venii sa o vadĂŁ sa o testeze oriunde și se mai lasĂŁ la pret .....pe degeaba nu se vinde Edited by CATALIN9215
  • Downvote 4

Eu am postat mașinile pentru ca sunt ale unui prieten care are nevoie de bani ĂŽn speranța de al ajuta....acu fiecare ĂŽnțelege ce vrea.....și mai bine ca se poate vedea istoricul mașinii pe club....cine este interesat sa vina sa o cumpere cash poate venii sa o vadĂŁ sa o testeze oriunde și se mai lasĂŁ la pret .....pe degeaba nu se vinde

Pai care pe degeaba, ca prietenul asta care are nevoie de bani, saracul, a luat-o la schimb cu x6 le ala cocosat. Doar ca are nevoie mare de bani din moment ce o vinde cu 6 mii mai mult decat a costat ea acum 1 an si ceva :))))

Oricum prietenul asta al tau e dubios, nu insinuez nimic, dar daca ia alta masina la schimb evaluata la 18 mii si inca 5 mii diferenta, o vinde apoi si pe aia cu pretul umflat ca are nevoie de bani?

Nu stiu colegii, dar eu zic sa il ajutam ca mi-e si mila de el. :)))

• Like 1
  • Downvote 1

Eu am postat mașinile pentru ca sunt ale unui prieten care are nevoie de bani ĂŽn speranța de al ajuta....acu fiecare ĂŽnțelege ce vrea.....și mai bine ca se poate vedea istoricul mașinii pe club....cine este interesat sa vina sa o cumpere cash poate venii sa o vadĂŁ sa o testeze oriunde și se mai lasĂŁ la pret .....pe degeaba nu se vinde

pune in linkuri la vanzare istoricul masinii ..daca tot esti asa transparent .

• Like 2
  • Downvote 1

Am lĂŁsat seria de caroserie sa verifice cine vrea la reprezentanta....nu are carte service,pentru mai multe detalii sunați la nr de telefon de la anunt sau 0764727413.Nu este mașina mea ca sa știu toate detaliile despre ea. Edited by CATALIN9215

Eu zic sa mai insisti. Cu siguranta vei gasi un cumparator pentru a-ti ajuta prietenul.

Apoi poti povesti amicilor cum i-ai umflat pe fraieri prin metoda "bunul samaritean" :flowers:

Edited by is_toy
  • Downvote 1