Jump to content

CD muzica pentru BMW business Radio

Recommended Posts

Salut baieti.

Am schimbat astazi vechiul radio pe caseta cu unul pe CD.

Bmw business radio.

Am scris un cd cu .mp3.....si pur si simplu nu mi-l citeste.

Stie cineva...cum se scriu Cd-urile pentru asemenea dispozitiv? si cu ce program?

Orice informatii sunt binevenite.

Va salut cu respect.

• Like 1
  • Downvote 1

Cu programul Nero, daca unitatea citeste in formatul audio, wav,wma,flac,aac,

parca, atunci unitatea e foarte veche.Ori schimbi partea de hardware ori iti iei ceva mai modern, ceva care sa redea macar un mp3.Si intotdeauna cand cumperi ceva, fa-i proba, il iei doar daca merge.

Edited by cristianro
  • Like 1

Trebuie scris Audio si nu mp3.

Inainte am scris CD-ul in format .mp3.

Din acest motiv nu l-a citit.

Dupa ce am scris cd-ul in formatul audi...il citeste..se aude foarte clar ..dar cu ceva mici probleme.

Multumesc.

Cu programul Nero, daca unitatea citeste in formatul audio, wav,wma,flac,aac,

parca, atunci unitatea e foarte veche.Ori schimbi partea de hardware ori iti iei ceva mai modern, ceva care sa redea macar un mp3.Si intotdeauna cand cumperi ceva, fa-i proba, il iei doar daca merge.

Salut.

Multumesc de raspuns.

In format audio merge,Cd-ul este citit...doar ca mi se aude doar pe partea stanga a masinii.

Pe partea dreapta..se aude foarte foarte slab...cu bazait.

Am verificat mufa din spate..este OK..setarile in radio..sunt ok...BALANCE este pe mijloc.

Ce poate fi?

Radio...imi da sunet pe toate boxele in mod egal...cel putin...bazaitul de la radio..pentru ca am nevoie de adaptor ca sa ascult radio.

Stii cumva despre ce adaptor este vorba?

http://i.imgur.com/1kXCSIF.jpg

Da, pare a fi asemanatoare.

Intreaba tptusi vanzatorul daca mufa Fakra de pe adaptor este mama sau tata (sa se potriveasca cu mama/tata din spatele unitaiti audio) ca nu se vede prea clar.

Posibil ca unitatea CD sa redea doar pe partea stanga, dar in mod sigur a fost umblata in interior. Unitatea de Cd face legatura in interior printr-un cablu,catre amplificatorul de putere.Acum ori CD-ul nu reda pe partea dreapta, ori cablul e de vina ,ori comutatorul electronic e defect, orice ar fi se poate repara.