Jump to content

Bmw e39 528i 1997.

calinbmw2000

Recommended Posts

Proaspat posesor de BMW e39.A ajuns cu o lungime de masina inaintea unui BMW e38.

Nu am avut placerea sa conduc nici unul din cele doua modele asadar m-am folosit si de informatiile culese cu timpul de pe anumite forumuri (inclusiv BMWclub.ro).Totusi recunosc ca e39 atarna mai greu in balanta,de mult imi doream sa detin un model.

Cateva detalii.Inainte de toate trebuie sa spun ca masina a iesit din fabrica cu volanul pe dreapta.

Dotarile nu sunt iesite din comun,de enumerat ar fi.

Volan imbracat in piele cu comenzi.

Pilot automat.

Cutie de viteze automata.

Interior piele crem+trimuri mahon (sau ce copac a fost)

On board computer.

Radio casetofon cu casete :) +cd charger.

Alarma ,clima ...Oricum vin de pe o masina care nu a avut multe din aceste dotari asa ca ma declar multumit.

Nu pot sa spun ca scaune comfort si incalzite nu erau binevenite dar nu poti sa le ai pe toate.

Cam de o saptamana am inceput sa mesteresc una alta,atat pe partea tehnica cat si estetica.La data achizitiei nu era in cea mai buna stare ,de fapt fostul propietar a si spus ca masina nu il mai intereseaza :aww: (avea deja alta achizitionata).

O sa revin atat cu poze cat si cu detalii despre ce am facut la ea pana acuma + lista "de facut".

Edited by calinbmw2000
  • Like 3

pentru inceput,primul lucru de facut ar fi schimbarea volanului pe partea stanga. pe urma restul......sa te bucuri de ea !!! daca era manuala era mai bine...consum...

Multumesc la fel!

Deocamdata circul cu masina in UK.Vedem ce rezerva viitorul.

Mai mult ca sigur consumul era altul(merg destul de des la pompa).Pt mine este prima masina automata si mai am nevoie de ceva timp sa ma acomodez cu ea(deh am mai putin control).

Una peste alta cutia steptronic m-a lasat placut surprins.

Edited by calinbmw2000

Iar dupa mai bine de 5 ore petrecute in masina(in doi) cu solutiile dedicate pt piele,bord si covoare..

Munca a inceput sa dea roade,iar interiorul a capatat alta infatisare.post-22171-0-38232900-1468718733_thumb.jpg

Vorbeam mai devreme despre ''to be done list'' care suna cam asa.

Garnitura capac supape de inlocuit .

Ccv delete (despre care o sa incerc sa postez si un DIY).

Curatat corpul clapetei de acceleratie.

De curatat ICV-ul (valva ce controleaza reelanti-ul).

Ar mai fi de adaugat pe lista dar le facem treptat , cele de mai sus nu pot fi amanate !

Edited by calinbmw2000
  • Like 3