Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sfaturi achiziție e90 LCI

Mariust

Recommended Posts

Salut! Bine v-am gĂŁsit.

Vreau sa achiziționez un e90 LCI 318D/320D in funcție de dotĂŁri. Am inteles de pe aici ca sunt probleme la distribuție. Pentru siguranța mea psihicĂŁ o sa-i schimb distribuția dupa câteva luni de la achiziție.

Ce ma sfĂŁtuiți la iarna? Ar fi prima masina rwd,dar toate au un ĂŽnceput.Merg destul de mult,zilnic, cu masina,fac naveta. Nu sunt genul sportiv extrem,tot drumul,dar imi place sa stiu ca ma ajuta masina.

La ce prețuri sa ma astept la un kit de distribuție? Au apĂŁrut unele mai bune? Sa ma orientez spre A4 B8?

Pentru distributie te duci cu masina la verificare la Bavaria - au aparat de masurat. Un schimb intr-un service non-reprezentanta=3500-4500Ron (tot chitul OE+ulei+filter)

Pentru iarna si RWD cumpara cauciucuri noi de iarna, DTC activ si acceleratie cu masura.

Audi vs. BMW - mergi cu ambele si vezi ce ti se potriveste. Audi este putin mai incapator in rest nu m-a presionat.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.