Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

e46 problemele cu inchiderea persista

Max94

Recommended Posts

Revin iar cu aceeasi problema , dupa ce am schimbat modulul gm5 si acumulatorul la cheie au aparut alte probleme care nu dau nici o eroare acestea fiind

Dimineata ma mai trezesc cu geamurile si trapa deschisa

Masina se deschide singura dupa cateva ore

Cand tin apasat pe cheie pe deschidere nu imi deschide geamurile

Cand apas scurt pe inchidere imi inchide tot (* din cate stiu trebuie tinut apasat sa inchida)

Din cand in cand ma trezesc in mers ca se deschid usile , apas pe butonul de pe consola sa le inchid si se deschid iar automat..

Am schimbat recent macaraua cu tot cu motoras la usa din dreapta spate deoarece nu mergea de ceva vreme si am crezut ca se va rezolva dar m-am inselat problemele astea persista cu ambele module...

Ce sa mai verific ? Care ar putea sa fie cauza ?

Mentionez ca nu am incercat inca sa vad daca se reseteaza daca iau bornele de pe baterie.

Nu inteleg de ce ai revenit si cu un topic nou. Ai peste 10 topice deschise pe diverse probleme deja dezbatute aici pe forum.

Pe viitor nu mai deschide alte topice decat dupa ce ai cautat si nu ai gasit subiect asemanator.

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/176330-probleme-inchidere-e46/page__p__2355865__fromsearch__1#entry2355865

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.