Jump to content

Cumpar 318iA

codrin90

Recommended Posts

Salut! Fost posesor de E46,m-am decis sa-mi cumpar din nou acelasi model.

Am gasit ceva atragator pentru mine,dar imi da de gandit acest anunt deoarece este de ceva timp pe internet. Eu stau in Constanta..asa ca nu as bate drumul aiurea pana la Craiova , deci daca au fost persoane interesate de masina asta,rog sa-mi spuna motivul ptr care au renuntat la achizitionare.Maine voi suna la parcul respectiv pentru a obtine VIN`ul. Cel mai tare ma intereseaza sa nu fi fost implicata in vreun accident grav , sa vad iarna in urma mea 4 urme in zapada.

Va multumesc frumos! O zi bnuna !

http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-3-318-ID7GgeOp.html#20b471e706

Foarte frumoasĂŁ mașina! Și eu am luat-o recent, dupĂŁ ce am cĂŁutat ceva timp, pânĂŁ la urmĂŁ am gĂŁsit manualĂŁ, cu toate cĂŁ aș fi luat automatĂŁ....ĂŽmi pare rĂŁu cĂŁ nu am gĂŁsit una așa frumoasĂŁ ca asta. Ca un sfat, sunĂŁ sĂŁ ĂŽți zicĂŁ VIN-ul și verificĂŁ-l pe bmwdecoder.com. Dai 2 euro și ai acces la istoricul de service din Germania. Ar fi frumos dacĂŁ ar fi și vreun coleg de forum de acolo sĂŁ arunce un ochi la ea...eu am fost pânĂŁ la BacĂŁu dupĂŁ ea și nu mi-a pĂŁrut rĂŁu, dar riști sĂŁ dai banii pe drum degeaba....

Oricum ar fi, baftĂŁ la achiziție! SĂŁ gĂŁsești una care sĂŁ te ungĂŁ pe suflet!

Vrei neaparat automat?

Neaparat !!!

Foarte frumoasĂŁ mașina! Și eu am luat-o recent, dupĂŁ ce am cĂŁutat ceva timp, pânĂŁ la urmĂŁ am gĂŁsit manualĂŁ, cu toate cĂŁ aș fi luat automatĂŁ....ĂŽmi pare rĂŁu cĂŁ nu am gĂŁsit una așa frumoasĂŁ ca asta. Ca un sfat, sunĂŁ sĂŁ ĂŽți zicĂŁ VIN-ul și verificĂŁ-l pe bmwdecoder.com. Dai 2 euro și ai acces la istoricul de service din Germania. Ar fi frumos dacĂŁ ar fi și vreun coleg de forum de acolo sĂŁ arunce un ochi la ea...eu am fost pânĂŁ la BacĂŁu dupĂŁ ea și nu mi-a pĂŁrut rĂŁu, dar riști sĂŁ dai banii pe drum degeaba....

Oricum ar fi, baftĂŁ la achiziție! SĂŁ gĂŁsești una care sĂŁ te ungĂŁ pe suflet!

Am VIN`ul. In cat timp raspund cererii de decodare? in dimineata asta plec dupa ea :)) daca masina e buna si fra accident..restul nu mai conteaza..se repara !

Neaparat !!!

Am VIN`ul. In cat timp raspund cererii de decodare? in dimineata asta plec dupa ea :)) daca masina e buna si fra accident..restul nu mai conteaza..se repara !

Scuze de ĂŽntârziere :)....Ăți trimit un mail ĂŽn câteva minute dupĂŁ ce faci plata de doi euro

• Like 1
  • Downvote 1

Scuze de ĂŽntârziere :)....Ăți trimit un mail ĂŽn câteva minute dupĂŁ ce faci plata de doi euro

No problem. Scuze si eu de intarziere. Am fost am luat masina. Ce sa zic..nu e ca in poze..tehinic impecabila nici pe departe...dar nici multe probleme nu are..am venit Craiova - Constanta fara probleme. Merge..schimba bine..ceva investitie si e ca noua ! intre timp am aflat si istoricul..fara accident ever..248 000 km in iulie 2015...samsarul e samsar..nu s-a abtinut pana nu i-a dat km inapoi. Va multumesc ptr informatii. De acum ma mut cu subiectele in INTRETINERE :)). O Duminica frumoasa sa aveti !