Jump to content

Articulatie timonerie

alr

Recommended Posts

Mulțumesc mult! Când o sa am timp o sa ma duc din nou la reprezentanta și o sa le spun de piesele tale. DupĂŁ ce am acces vizual la ele o sa le spun eu la incompetenți ce sa schimbe. Și dacĂŁ i aud ca nu am voie sa intru ĂŽn service tip ĂŽn gura mare ca sunt prosti și plec. Sunt o fire foarte calma și știu cum e sa muncești. Știu cum e sa greșești la munca. Și știu ca sunt probleme care te depĂŁșesc la job. ĂnsĂŁ ei sunt de o prostie rara. Nu mi as permite sa fac asemenea afirmații. ĂnsĂŁ am o experienta de 5 ani ĂŽn care și ce a mai banala ĂŽntrebare primești un rĂŁspuns prostesc.

Cred ca e dusa o bucsa Dacă as avea un elevator și As avea chei jur ca nu m as mai duce la service niciodată. Chiar dacă as sta cu săptămânile pe bara. M au îngrozit toți mecanicii. Chiar sunt extrem de supărat. Și din păcate mașină are 240000 km și 10 ani. Partea proasta e ca nu o sa scap de mecanici. Am încercat sa cumpăr scule sa mai fac eu una alta pe la ea dar e dificil ca toate piesele au fost puse aiurea sa ajungi super greu la ele. :(( SUNT TRIST

Alr, iti inteleg frustrarea. Nici eu nu ma dau pe mana mecanicilor; am decis de ceva timp.

Nefiind mecanic ca si calificare stiu ca am abilitati in lucru cu mainile, asa ca asta il consider cel mai mare avantaj/idee de la care poti sa incepi sa aduni diferite scule de mana; cat mai variate si de calitate, as spune; pentru ca pentru aproape fiecare element al masinii o sa necesite o anumta scula ... speciala, in care cam raman banii tai daca nu iti dai seama cat de cat clar ca VREODATA o vei refolosi ... atunci merita cumparata; asta e un principu personal..

Oricum, daca vrei sa incepi sa demontezi repari, elemente pe sub masina.. iti trebuie un loc cat se poate de drept pe care v-a sta masina ... ridicata cu:

Un cric ca acesta:

http://mastertools.ro/cricuri-mecanice-si-hidraulice/12675-cric-auto-unicraft-srwh-3000-ef.html

Si fixata pe 4 cricuri tip cremaliera cu baza cat mai larga sau de cel putin 3 tone; pentru siguranta ta:

http://m.emag.ro/set-2-cricuri-tip-cremaliera-fervi-0069-3-tone-0069-3/pd/DVDQ72BBM/

Aceste lucruri te pot ajuta sa ridici masina la aproape de 50cm (1/2m) de pamant; distanta cat de cat confortabila ... pentru a scoate chiar si cutia de viteza. ;)

Inca o data, nu te "incurajez" la asa aventura (cu bani investiti.. si inca muulte, destule injuraturi; dar si SATISFACTIA LUCRULUI REUSIT PERSONAL) daca nu te stii bun in lucru cu mainile sau pricepere in "mecanica lucrurilor" cum imi place sa zic..

Edited by bimmer90f30