Jump to content

Garnituri pompa vacuum LUK pt e46 316ti

Recommended Posts

Salut

Am nevoie de putin ajutor, poate stie cineva o solutie. Fiind ca masina mea papa ulei am decis sa schimb aproape toate garniturile, semeringurile etc. (in curand am sa prezint masina si voi pune si poze cu procedura) insa am dat de o problema si nu stiu ce sa mai fac. Am nevoie de kitul re reparare pentru pompa de vacum, adica cele doua garnituri dar nu le gasesc, am comandat de 3 ori si nici una nu se potriveste, fiind cu 0,25 cm mai mare si nu etanseaza. Acum astept o a 4-a comanda de la bucuresti dar ceva imi zice ca va fi aceiasi problema. Solutia data de cei de la reprezentanta este o pompa noua care vine cu tot cu garnituri, doar 1400 de lei

"Buna ziua,

A fost ofertata pompa completa,avand in vedere ca producatorul BMW nu prevede reparatia ei si implicit,nu comercializeaza piese componente.

Cu stima,

Proleasing Motors

Dealer BMW & MINI"

Cum naiba sa schimb toata piesa pt doua garnituri? Daca imi reconstruiam motoru la ei, ma ajungea mai ieftin sa cumpar o masina noua din showroom. <_<

Poate gariniturile care imi vin mie sunt pt alta pompa si nu LUK cum am eu?

Seria masinii/motorului este: WBAAT51050FW20571

Seria de pe pompa LUK

1166 7502656-05

687390 10

Este pompa originala a maisinii din cate stiu, avand acelasi an de fabricatie ca si masina.

Ce as putea face in acest caz? Am postat in avans pt a avea deja o solutie in caz ca nu se potriveste nici a 4 oara pisesa, masina costandu.ma bani in fiecare zi ce ocupa garajul mecanicului.

Masina este un e316ti, 1.8 pre facelift 116 cai

• 1 month later...

Pana la urma am gĂŁsit o pompa de vacum nouĂŁ la 550 lei parca, acum e montata si functioneaza bine.

Daca mai sunt care au aceiasi problema ca mine, alta soluție nu am gasit, degeaba tot comandam garnituri si pierdeam timp/bani ca nici una nu se potrivea, practic te obligĂŁ sĂŁ schimbi pompa cu totul, culmea ca cealaltĂŁ pompa vine cu oringuri care merg si pe pompa mea veche, originala.

Pt cine dorește sĂŁ se convinga, mi.a rĂŁmas un set de oringuri noi, sigilate pt pompa de vacum.