Jump to content

Folie geamuri

cavaliere

Recommended Posts

salut,

eu am montat de curand la niste baieti in zona trafic greu. au lucrat profi, nu au demontat nicio usa si a iesit super ok.

daca te intereseaza, iti trimit detalii prin PM. Uita-te pe topicul masinii mele sa vezi cum arata. Am pus folii ceramice (sunt diferite fata de cele metalizate, mai scumpe, nu au aceeasi tenta, sunt pe tenta albastruie sau verzulie si la aceeasi intensitate, retin mai multa caldura fata de cele metalizate).

in plus, la cele ceramice ai garantie mai mult timp, 12 ani daca imi aduc bine aminte.

Salut. Eu am montat cu geamurile jos de pe masina. La BMW se dau mega usor jos, nu se desfac fetele de usi, e super simplu. Eram sceptic pana sa vad, si mi-a trimis atelierul filmulete, apoi am fost acolo si a fost in regula, iar baietii de acolo se pricep ca nimeni altii sa desfaca. La luneta mi-au demontat tot ce era in spate, inteleg ca este un burete sub acea polita, si daca nu dau jos, se poate imbiba cu apa, care apoi emana un miros de care nu mai scapi. Ca si durata, la F10 a durat vreo 2 ore cu geamurile fata/spate si luneta, la F20 am scapat in 1.5 ore. Daca esti interesat, da-mi pm si-ti spun unde am facut.

Eu am pus aici.Sunt partenei Llumar, iar Viorel lucreaza cot la cot cu ceilalti. Flexibili la program, in dimineata in care am fost cu masina mea, am fost programat de la 7 la cererea mea, si ca sa se tina de programare, inainte de mine mai facusera o masina, de la ora 6... Am platit cu card, am primit factura, iar pretul a fost chiar mai ok decat la atii din piata. Inainte de a merge la ei, am mai avut o tentativa cu altii recomandati, am facut programare intr-o sambata dupa ce le-am zis pe mail tot ce vreau, iar cand am ajuns acolo nu mai aveau folia pe care voiam eu sa o aplic, pe motiv ca in ziua aia cerusera mai multi clienti, asa ca am plecat si nu am mai revenit. Daca se considera totusi reclama, va rog sa stergeti postul. Edited by mcliviu

Eu am pus aici.Sunt partenei Llumar, iar Viorel lucreaza cot la cot cu ceilalti. Flexibili la program, in dimineata in care am fost cu masina mea, am fost programat de la 7 la cererea mea, si ca sa se tina de programare, inainte de mine mai facusera o masina, de la ora 6... Am platit cu card, am primit factura, iar pretul a fost chiar mai ok decat la atii din piata. Inainte de a merge la ei, am mai avut o tentativa cu altii recomandati, am facut programare intr-o sambata dupa ce le-am zis pe mail tot ce vreau, iar cand am ajuns acolo nu mai aveau folia pe care voiam eu sa o aplic, pe motiv ca in ziua aia cerusera mai multi clienti, asa ca am plecat si nu am mai revenit. Daca se considera totusi reclama, va rog sa stergeti postul.

Si eu il recomand pe Viorel.

Numai la el am montat, face treaba foarte buna.

Multumesc pt toate raspunsurile. Daca se poate pe pm, daca nu vreti aici, trimiteti-mi si niste preturi.

Sincer va zic eu vreau sa monteze folia fara sa demonteze nimic de pe masina. Poate ca am eu piticii mei, insa na..

Eu vreau sa pun si pe fata, chiar daca nu e voie. Totusi vreau sa pun pe fata cea mai transparenta, iar spatele un 30%.

Eu am platit 600 ron spate comfort 35% si fata ceramica cea mai transparenta. Nu am pus ceramica spate pentru ca am considerat ca diferenta de pret nu merita diferenta intre specificatii, din punct de vedere al protectiei uv. Pretul include si o reducere fiind a doua masina facuta la ei. Am vrut sa pun si parbriz (la fel ca si laterale fata, pe riscul meu), dar in ziua respectiva ar fi depasit timpul alocat, apoi nu am mai avut eu cand sa merg. Pentru parbriz ar fi costat 400. Trebuie spus ca preturile nu difera in functie de transparenta aleasa, ci doar de tipul foliei. L.e.: si eu am cautat info inainte de a pune folie si nu prea am gasit decat un singur topic. Poate ar fi o idee buna sa fie mutat in zona de review servicii sau asa ceva, sa aibe si ceilati referinte inainte de a aplica folie, atat din punct de vedere al metodei de aplicare (cu sau fara demontat geamurile de pe masina), cat si al calitatii versus pret, desi preturile sunt dinamice si de cele mai multe ori ele sunt deja disponibile. Edited by mcliviu

Chiar as fi curios pe o masina neagra cu piele neagra intre cea mai buna folie si cea mai scumpa de pe piata contra una normala , 3M de ex. Dupa 2-5 ore in soare sa se masoare temperatura in fiecare masina sa vad diferenta de grade care eu cred ca pretul nu o justifica, nu prea inteleg cum o folie 300 lei toata masina normala poate sa ajunga la 1500 lei-2000 lei o infoliere pe toate geamurile..Eu nu cred ca se justifica pana la urma, mai pui niste bani si aia e o distributie la reprezentanta sau un pachet M, dar na fiecare cu goangele lui.
  • Like 2
  • Downvote 1

1471984939[/url]' post='2361285']

Chiar as fi curios pe o masina neagra cu piele neagra intre cea mai buna folie si cea mai scumpa de pe piata contra una normala , 3M de ex. Dupa 2-5 ore in soare sa se masoare temperatura in fiecare masina sa vad diferenta de grade care eu cred ca pretul nu o justifica, nu prea inteleg cum o folie 300 lei toata masina normala poate sa ajunga la 1500 lei-2000 lei o infoliere pe toate geamurile..Eu nu cred ca se justifica pana la urma, mai pui niste bani si aia e o distributie la reprezentanta sau un pachet M, dar na fiecare cu goangele lui.

distributia e una, confortul oferit de folie e alta. E ca si cum ai spune ca decat sa mananci ceva ce iti place, mai bine faci o revizie la mAsina :))

• Like 2
  • Downvote 1

Poate nu m-am exprimat cum trebuie...eu vorbesc de confortul dintre o infoliere de 300-400 lei (folie 3M) fata de o infoliere de 1500-2000 lei, Eu nu cred ca sunt nici macar 2 grade diferenta in interior daca faci testul de care am spus mai sus, dar na poate spun prostii, pana acum nu am auzit de foliile astea asa scumpe, dar chiar si asa parerea mea ca nu se merita atatia bani (unde e confortul care justifica aceasta diferenta???)

Uita-te mai bine te rog la ce ma refer cand spun ceva pentru ca nici pe aproape nu e aia ideea pe care ai inteles-o tu.

• Like 2
  • Downvote 2

Unde ai vĂŁzut 1500-2000?

Cele mai scumpe folii ar fi pe la 900-950.

Deci vreo 500 lei ĂŽn plus.

Avantajul ar fi ca poți avea același confort termic optând pentru o folie cu o transparențĂŁ mai mare.

Cel puțin asta reiese din fișa tehnicĂŁ. Ar fi interesant un test.

Edited by coldone

Poate nu m-am exprimat cum trebuie...eu vorbesc de confortul dintre o infoliere de 300-400 lei (folie 3M) fata de o infoliere de 1500-2000 lei, Eu nu cred ca sunt nici macar 2 grade diferenta in interior daca faci testul de care am spus mai sus, dar na poate spun prostii, pana acum nu am auzit de foliile astea asa scumpe, dar chiar si asa parerea mea ca nu se merita atatia bani (unde e confortul care justifica aceasta diferenta???)

Uita-te mai bine te rog la ce ma refer cand spun ceva pentru ca nici pe aproape nu e aia ideea pe care ai inteles-o tu.

dupa stat in soare ore in sir, nu cred ca e vreo diferenta. Chiar asa mi-au afirmat si baietii.

Diferenta apare, dupa cum a spus si colegul de mai sus, in situatia in care sunt doua masini, cu aceeasi transparenta la folii, dar cu folii diferite : ceramice si metalizate, caz in care, prin cea ceramica trece mai putina caldura. Pe cale de consecinta si temperatura din interior, cand folosesti clima, se mentine altfel. Cu alte cuvinte, citez ce au zis si baietii: cand dai clima pe auto, nu mai baga asa tare incontinuu.

in cazul meu, diferenta de pret a fost de 300 lei. daca nu ma insel si imi aduc bine aminte, cu folii metalizate ma costa 650 lei toata masina, iar cu ceramice m-a costat 950 lei. Cred ca 300 lei merita. Cei 300 lei mi-au permis sa obtin cu folie de 35% ceea ce imi ofereau foliile metalizate cu 25%. Procentul foliei metalizate e posibil sa nu fie chiar asta exact, nu retin acum exact transparentele si procentele. Nu am vrut sa am geamurile negre, nu prea imi place contrastul masina alba/geamuri negre, mai ales daca o sa fiu nevoit sa dau folia de pe geamurile din fata jos.

nu stiu daca m-am exprimat clar, ideea e ca trebuia sa iau folii mai inchise metalizate ca sa obtin performantele foliei de ceramica 35%.

Edited by B 333 ZYX