Jump to content

Vand BMW Seria 3 E90

RaYn3

Recommended Posts

Dupa cum am zis si pe topicul de prezentare al masinii, am decis sa-mi vand masina cu care sunt impreuna de 4ani si jumatate. Nu a fost o decizie usoara pt mine avand in vedere ca este primul BMW si in care am investit pe langa "emotii", zic eu, destul de multi bani. Si aici nu vb de retrofituri, dar ce m-a interesat pe mine in primul rand a fost starea tehnica, lucrul acesta fiind pe primul loc, apoi cateva lucruri extra si mai de baza, cum ar fi foliile, alarma, etc. Masina are in bord in momentul de fata ~149500Km, dar in realitate undeva la 226000Km avand in vedere ca "valabilii" de la #Top-Cars Pipera#, au avut ei grija sa dea kilometrii inapoi. Exceptand acest aspect, pot spune ca masina a fost in regula dpdv de tehnic de cand am luat-o si pana in prezent. dar mai ales ca n-aveam experienta in ceea ce priveste masinile. Am lista cu absolut tot ce s-a schimbat pe masina in acesti ultimi patru ani, impreuna cu acte doveditoare, facturi, etc. Tocmai ce-am comandat rolele si curelele, urmand sa le schimb saptamana viitoare si asta doar ca de ceva timp, dimineata, una din role scartaie putin pana cand se incalzeste motorul, dupa care nu se mai aude. Acel scartait e perceptibil doar din exteriorul masinii, din interior nu poti sa auzi ceva. Rolele vor fi pe INA(OEM), iar cele doua curele vor fi originale BMW(OE)

Anuntul este postat pe AUTOVIT, zic eu cu destul de multe detalii in ceea ce priveste optionalele, poze, etc.

Pentru cei interesati, va stau la dispozitie cu orice alt detaliu doriti.

Pretul in momentul de fata este de 9490Euro. Poate-i prea mare pentru cautatorii de chilipiruri, dar stiu ce am in ograda si mai ales cum am avut grija de ea in comparatie cu ce vezi prin targuri auto spre exemplu. Dupa cum se vede si in anunt, pretul este intr-o oarecare masura negociabil.

Pentru cei interesati, sa nu fie nevoie de plata a 3Euro, atasez screenshot din pdf-ul generat de bmwdecoder cu istoricul si optionalele. Aditional si screenshot din istoricul masinii cu ultimele intrari din perioada in care a fost in Belgia. Pe baza unui sticker de pe masina, am reusit sa aflu numele reprezentantei din Belgia unde s-a facut service-ul, le-am trimis e-mail si mi-au trimis ulterior lista cu toate intrarile in service, ce s-a schimbat, kilometrii, etc. La fel, pot furniza acel pdf celor interesati. Nu stiu de ce in bmwdecoder nu afiseaza si intrarile in service din perioada in care a fost la mine(?!?!)

Topicul cu prezentarea masinii poate fi consultat AICI

post-55199-0-25721800-1474138441_thumb.png

post-55199-0-59327300-1474138441_thumb.png

post-55199-0-90366900-1474138441_thumb.png

Edited by RaYn3
  • Like 3
  • Downvote 1

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...