Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Problema far xenon

Redisemere

Recommended Posts

Salut, am un BMW, achizitionat din Germanica. Starea masinii e buna, insa am o mica problema...farul, in urma unei busituri probabil, este spart cu gauri destul de multe si acoperite pe spate, motiv pt care transpira. Mai mult pleoapa led de sus din far nu merge. Are cineva idee daca s ar putea repara cumva sau trebuie sa iau neaparat alt far nou.

Multumesc.

Stima

A fost...asta e problema. Nu e vorba de bani, ca ii dadeam, insa ma oftica faptul ca cei de la dealer mi-au spus ca masina nu are probleme...majore. Sigur, nu e nimic major, puteau sa il schimbe cu jnul second dar in stare buna sau cu unul nou si sa ceara mai mult...acum trebuie sa alerg eu sa fac toate astea...in fine. De unde as putea achizitiona unul second care sa se potriveasca? Edited by Redisemere

Deci efectiv nu pot sa cred ca nu gasesc, la second hand pentru o masina care chipurile este cea mai vanduta din segmentul ei, un far amarat care sa se potriveasca si la a mea...

codul este 63117259528. Numai coduri pana la 526 inclusiv...chiar mi-am cumparat cea mai a dracului masina de nu are nimeni???

Am scos farul de pe masina si electricianul mi-a spus ca la faza lunga(cand dau flash) farul cu pricina nu lumineaza la fel de intens ca cel fara probleme. Mai mult la flash scurt cand se aprinde, cand nu. Pe langa asta, cum am mai spus, nu merge nici pleoapa. Ma gandesc ca nu va fi nevoie doar de alta carcasa si lentile(ale farului). Cred eu ca s-ar putea sa trebuiasca sa inlocuiesc si ceva drosere/balasturi, etc.

Are careva vreo idee UNDE m-as putea duce(la cineva mai capabil) si sa imi spuna cam ce si cum are farul??

Multumesc.

Incep deja sa imi pierd rabdarea. Nici mort nu cumpar unul nou, pentru ca ar face cam 5-10% din valoarea masinii..ceea ce ar fi absurd sa cheltuiesc atat pe un far!