Jump to content

Bmw X3 - Sfaturi achizitie

nvybvl

Recommended Posts

Salut,

Doresc sa cumpar un Bmw X3 X83:

An: 2006

Motor: 2.0 D

Km: 241.000

Dotari: Comenzi volan, oglinzi electrice incalzite, incalzire scaune, climatronic, 4x4, cruise control, semi piele, senzori parcare, sistem audio, geamuri electrice, inchidere.

Defecte: parbriz crapat, suporti oglinzi mancata vopseaua

Pret: 6800 euro

Vreau sa stiu:

-> O parere generala despre X3 (2006)

-> Daca e o masina ok pentru km aceia.

-> Daca vi se pare normal ca acest x3 sa fi avut probleme cu _chiulasa_ si mi s-a spus ca a fost schimbata.

-> Cat ma costa un parbriz de X3 original ?

-> Cat de fiabila este aceasta masina ?

Multumesc frumos

post-80009-0-03260300-1477731430_thumb.jpg

post-80009-0-92333400-1477731435_thumb.jpg

post-80009-0-02193900-1477731440_thumb.jpg

post-80009-0-09536900-1477731445_thumb.jpg

post-80009-0-11854700-1477731449_thumb.jpg

Edited by nvybvl

Am avut unul la munca la care i-am schimbat galeria de admisie ( 35 mil noua). Erau clapetele rupte si mergea prost. Suportii la oglinzi si cu parbrizul crapat scapi usor...altele sa nu fie problemele, dute si tu cu masina intr-un service sa o verifici mecanic-electric sa vezi cum sta daca vrei sa o cumperi.

Mie mi s-a spus de catre vanzator ca a avut depuneri pe _chiulasa_ si a trebuit schimbata.

Tot el mi-a zis ca toate X3-urile au problema asta: odata la un numar mare de KM, din cauza motorinei, filtrului de particule, se depun chestii acolo pe _chiulasa_ si trebuie curatata sau schimbata.

Am mai citit pe forum pe aici si am vazut aproape numai lucruri negative despre x3 e83

Edited by nvybvl

Nu e o masina rea, dar nu prea isi are sensul... Eu in locul tau m-as orienta spre e90. Motive:

-este o masina mai moderna

-dinamica mult mai buna

-consum mai mic+acceleratie mai buna datorita greutatii si a formei

-aspect

Nu mi se pare normal ca s-a umblat deja in motor, mai ales la km astia.

Apropo, nu te astepta de la un diesel din 2006 sa aiba doar 240k km. Daca a fost adusa din afara mai mult ca sigur are cel putin 300k.

Edited by All
  • Like 1

E83 e foarte fiabila daca ii faci reviziile la timp!

Nu te arunca sa o cumperi fara sa o verifici temeinic. Cum au spus si colegii, ai grija la cum trage, la consumul de ulei sau eventuale scapari de ulei pe la motor, cutia de transfer, planetare, ambreiaj etc. Iar legat de KM, daca sunt reali, sunt foarte putini din 2006. (eu am in jur de 419 000 cu a mea si e din 2005)

Asta cu km depinde, nu e neaprat sa aiba multi chiar daca are peste 10 ani.

Al meu 118d are 136xxx si e din 2006, cumparat din reprezentanta RO. Pur si simplu nu am circulat cu ea, am lucrat si de acasa o perioada buna de timp si s-a mers f rar cu ea.

Bafta sa gasesti ce vrei daca asta nu e ok!