Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

2 Intrebari legate de f10 lci

tzucul

Recommended Posts

Salutare,am 2 intrebari la care inca nu am gasit raspuns/rezolvare.

bmw f10 lci

1.Oglinzile exterioare nu se inchid la culoare aproape deloc cand am o masina in spate care are farurile aprinse,mentionez ca masina are oglinzi interioare si exterioare cu functie auto-dim.

2.Am pachetul ambient light iar luminarea din panourile usilor este destul de slaba aproape inexistenta.

multumesc

1. Senzorul pentru antiorbire se gaseste in oglinda din masina, poti testa functionalitatea luminand cu o ceva in el gen blitul telefon, daca ai folie pe luneta sau altele care sa opreasca lumina spre senzor de acolo ar putea fi problema.

2. Asa este la toate, slaba ca intensitate si aceea culoarea portocaliu spurcata. Pentru intensitatea lumini in toata masina ai o rotita langa butonul faruri, desi ma indoiesc sa fie data de acolo la minim

Am incercat cu lumina pe senzorul din oglinda interioara,se inegreste putin cea interioara iar cele de afara aproape deloc.la x1 si e90 se inegreau destul de bine.Legat de lumini ambientale am vazut poze pe bimmerpost cu masini la care lumina era puternica iar la altii slaba.Am inteles ca se poate coda atat partea cu oglinzile cat si cea cu luminile ambientale.

La f10 lci poti selecta lumina din interior sa fie portocalie sau alba. Gasesti setarea in vehicle settings, lights sau ceva de genul. Tot de acolo din cate tin minte poti seta si intensitatea. Intensitatea se mai modifica si din rotita de langa comanda pentru faruri.
  • Like 1

Asa cum a zis si bomb3009 , intensitatea se seteaza din meniul setari - lumini. Totodata se poate seta si manual din rotita de lg butonul de lumini.

Ca idee, se aprind foarte tare. Cand este intuneric si in masina si afara este deranjant sa mergi cu ele la intensitate maxima !!!

Edited by IronM

• 3 months later...
Luminile ambientale sunt si la mine de o intensitate foarte slaba, iar cele din manerele interioare nu se aprind deloc...am dat la maxim si din setari si din rotita de pe bord. Ar trebuii cumva codat altfel din tester? Sau?