Jump to content

problema reinitializare cheie bmw e46 1999

Recommended Posts

Daca ma poate sa ma ajute si pe mine cineva!

De ieri dimineatza nu imi mai merge inchiderea, cand am deschis dimineatza a mers acum nu mai mai merge , am schimbat bateria, si nu merge sa fac reinitializare, nu stiu cum sa o fac am incercat modelu asta:

"intri in masina inchizi usile,deci lock din-nauntru de la butonul din cabina

-cheie pozitia 1 inapoi in max 5 sec

-scoti cheia din contact

-apasat lock ,tinut apasat.

-cu cealalta mina apasat de 3x pe unlock una dupa alta in max 10sec

-Dai drumul la unlock ,si usile se deschid se inchid automat. """

Dar din pacat nimic nu merge firar mama ei, asa dintr'o data sa te lase !!

Ssa precizez cand fac pasi cu reinitializarea la circa 20 25 sec se aude un ticait sub volan, dar nu merge sa fac reinitializarea, nu e modelu de cheie "romb" e cea clasica e din 1999 look sus si incidere, si porbagaj jos.

Rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate multumesc mult o seara buna tuturor!!!

verifica sa fie alimentat receiverul de la antena, am patit la fel si era un fir intrerupt, masina mea fiind touring receiverul se afla sub plasticul de la capota portbagaj cel de sus cu lampa de stop iar firele trec prin burduful de cauciuc iar unul din ele era intrerupt

si unde gasesc fi mai concret sau o poza daca nu te superi,

unde sunt antenele ?

Deci cand deschid usa sofer mecanic se deschite tot inclusim porbagaju, si din butonul d langa avari merge sa inchid deschid totate usile!

Edited by Lo77o

Modulul de la antena il gasesti in spatele salpului textil din dreapta spate din ce imi aduc aminte, trebuie sa fie alimentat permanent cu +12v, inainte de toate verifica siguranta aferenta.

daca zici ca inchiderea din butuc si butonul din masina functioneaza si esti convins ca telcomanda emite semnalul si ai facut bine reinitializarea atunci trebuie verificata alimentarea modulului, modulul insusi, continuitatea firelor, etc.

Modulul de la antena il gasesti in spatele salpului textil din dreapta spate din ce imi aduc aminte, trebuie sa fie alimentat permanent cu +12v, inainte de toate verifica siguranta aferenta.

daca zici ca inchiderea din butuc si butonul din masina functioneaza si esti convins ca telcomanda emite semnalul si ai facut bine reinitializarea atunci trebuie verificata alimentarea modulului, modulul insusi, continuitatea firelor, etc.

Unde gasesc siguranta sau modulu