Jump to content

Bmw e60 520d M pack 177cp

IonutzIT

Recommended Posts

Unde am zis eu ca am la 130 la ora 6?

@boaska,cum zici tu , o sa caut ceva poze dupa bucuresti > constanta cu 6.2 la sfarsit. De fiecare cand am facut constanta bucuresti dus intors niciodata n-am avut peste 6.5

Numai baga bucuresti-constanta in discutie, fa-i un bucuresti-craiova-timisoara si dupa vorbim cu orice fel de mers vrei tu.Ti-am spus dintre toate avantajele care puteai sa le alegi dintre un 520i si 520d tu ai ales cel mai mare dezavantaj pentru 520i si anume consumul.

Sincer la 155 km/h pe viteza digitala (acul era la 160 km/h) aveam 5.5 consum (fluctua intre 5-6% nu mai mult)spre Sibiu pe A1....nu ma intereseaza consumul la masina deloc, nu de aia am luato, insa nu-mi vine sa cred la 1730-1750 kg (numai tin minte exact ca am cantarito) sa aiba consum asa mic la viteza respectiva cat si la orice viteza dupa un drum de 700 km dus intors spre sibiu sa ma intorc cu consum mediu de 5.3 si nu am mers incet...insa cu 520i te pacalesti singur la drumuri ca si bucuresti-constanta unde mergi cu 120 km/h si scoti consum de 6% zici tu si vii pe forum si i zici la omul ala ca 520i in exterior consuma 6% , oricum si consumul meu de pe 520d este foarte mic (ma mir eu), nu trebuie sa ma creada nimeni.

Ca idee am plecat cu full-full si cand am ajuns acasa dupa 700 km dus intors aveam range 670 km si credeti-ma nu am mers deloc la consum sau incet sau ceva de genul...cum aveam o linie intrerupta acolo depaseam! Acul de la rezervor era miscat 0.5 mm de la jumate spre stg.

Edited by WIN60
  • Like 1
  • Downvote 1

Eu ti-am dat ca exemplu ca e apropiat de 520d. N-am zis ca , consuma mai putin ca un 520d,pai atunci care mai era rostu' la dieselu' ala? Ca o idee, Bonn, Germania > Constanta , tot tripul media 6.7 . In fine,nu stau sa imi bat capu' sa tot explic si sa argumentez consumu' ca deh,ca la romani " du-te ba d'aici,nu exista BEMVEU benzinar sa ia sub 10% afara" Daca era asa de relevant consumu' pana la urma nu mai luam benzina,dar dupa cateva comentarii d'aici de genul "vise" probabil ma minte masina la pompa ca sa n-o vand a? Ca si reactiile pe care le vad de fiecare data cand aude romanu' de benzina "ee,nu,nu imi place benzina caaaa consuma mai mult" , conducem masini de zeci de mii de euro dar daca s-ar putea sa nu consume nimic ar fii superb. Cand am luat-o nici nu ma asteptam sa am sub 8% pe exterior si sub 13 in oras. Da uite ca...altii imi stiu masina mai bine ca mine,mai ales la pompa. Edited by Cloud92
  • Like 1

Cred ca raman la un 520d lci pentru mine este suficient...caci un motor de 3.0 este foarte costisitor...si am si un 2.5 4motion la care nu as vrea sa renunt...

In legatura cu distributia cum pot preveni sau mai bine spus cum pot sesiza la timp problema ca sa o pot repara fara a produce alte pagube mai costisitoare... Este cineva care a avut sau cunoscatori/mecanici care imi pot spune mai exact care este problema?

Va multumesc si apreciez sfaturile voastre!

Edited by IonutzIT

...sau scazi din bugetul masinii vreo 700eu-800eur si ti pt distributie...oricum...in general asa se face...personal chiar daca nu ar avea probleme cu distrubutia tot numas lua de toti banii masina...1500-2000eur i.as tine pt cheltuieli prevazute si neprevazute (crede.ma ca apar si nu sunt chiar mici) daca mai ramai cu niste bani poate ii poti lua niste jante/anvelope, un sistem navigatie mai bun (CIC), etc etc dupa ce ai masina o sa gasesti tu in ce sa "investesti" asa ca incearca sa mai ti din bani, nu lua de toti o masina...bafta. Edited by MuscleMike
  • Like 1

...sau scazi din bugetul masinii vreo 700eu-800eur si ti pt distributie...oricum...in general asa se face...personal chiar daca nu ar avea probleme cu distrubutia tot numas lua de toti banii masina...1500-2000eur i.as tine pt cheltuieli prevazute si neprevazute (crede.ma ca apar si nu sunt chiar mici) daca mai ramai cu niste bani poate ii poti lua niste jante/anvelope, un sistem navigatie mai bun (CIC), etc etc dupa ce ai masina o sa gasesti tu in ce sa "investesti" asa ca incearca sa mai ti din bani, nu lua de toti o masina...bafta.9de32abc519029d2a8e0f7b8d63be436

Aaa...nu prea m am gandit ca se poate schimba navigatia eu tot cautam si nu gaseam si cu navigatie mare si tot ce vreau dar asa o pot schimba:) nu am m ai avut bmw si nu stiu cum sta treaba...passat ul pe cate il am nu a fost dotat cu navigatie si a fost pusa dupa, un mdf dar trb cd sa mearga si nu am primit cand am luat o...la bmw pana in ce an sau folosit cd uri? stiu ca difera marimea display ului...ce difereta este intre acestea? CIC este cel mare sau este o versiune mai noua?