Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Arcuri spate

Recommended Posts

Salut, arcurile pe spate la e46 sunt predispuse sa se rupa si nu iti recomand sh.

La asta m-am gandit si eu..dar nu stiu cum o sa vina unele noi aftermarket ca pe original e undeva la 450 de lei un arc si nu prea merita sa dau 1000 de lei pe doua arcuri.

• 3 weeks later...

La asta m-am gandit si eu..dar nu stiu cum o sa vina unele noi aftermarket ca pe original e undeva la 450 de lei un arc si nu prea merita sa dau 1000 de lei pe doua arcuri.

Alea aftermarket am auzit ca sunt facute din sarma de covrigi si se fac ghem la prima denivelare mai mare...Doamne ce pretentii, de ce iti trebuie arcuri originale? Si sa iti iei arcuri sh o idee chiar si mai proasta. Gasesti arcuri KYB, Sachs,Meyle, Monroe la <200 lei noi. Daca erau asa bune alea originale nu se rupeau, e46 e printre putinele masini la care auzi ca se rup arcurile in conditii normale de utilizare. De ce ai vrea sa cumperi unele la fel?

Edited by All

Alea aftermarket am auzit ca sunt facute din sarma de covrigi si se fac ghem la prima denivelare mai mare...Doamne ce pretentii, de ce iti trebuie arcuri originale? Si sa iti iei arcuri sh o idee chiar si mai proasta. Gasesti arcuri KYB, Sachs,Meyle, Monroe la <200 lei noi.

Stiu,sunt putin pretentios,poate prea mult la piesele auto dar na,asta-s eu :)

Am optat pana la urma pe Eibach toate 4.

• Like 1
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.