Jump to content

Masina de familie

marss

Recommended Posts

Astuia ii bagam mana in portbagaj si inchideam portbagajul si i-o rupeam. M-as duce si la proces cu el daca m-ar da in judecata. Oamenii astia merita batuti crunt sa le iese hotia din cap si sa se duca la munca. jeguri infecte ce sunt. Eu zic ca ai fost prea bland cu el si l-ai lasat sa scape ft ieftin. L-as fi batut si ziceam ca l-am prins in flagrant delict si ca m-a atacat si pe mine si a fost legitima aparare. O chemai si pe sotia ta sa dea declaratie ca a impins-o si a tras-o de par si asta se numeste talharie ;) Pedeapsa de la 4-7 ani. Eu i-am facut-o unuia si e si acum la NAE coleg cu multi politicieni. Orice politist tot pe el l-ar fi luat si cu plangeri si martori i-o faceai nasol de tot. Edited by six in line
  • Like 1
  • Downvote 3

Salutare

Trebuia batut pana radea singur si se montau oglinzile la locul lor singure. Daca lucrezi un zona Banu Manta, vezi ca pe Strada Ion Neculce Nr.6 ai sectia 4 de politie - ff aproape.

Un telefon la 112 si veneau baietii in 2 minute. O plangere penala pentru vandalism si furt. Cu geamurile tale la el in rucsac era gata baiatu'.

Frumos exemplar, sa va poarte pe drumuri line si libere fara nici un fel de neplacere.

Cu respect

• Like 1

Da...de acord cu colegul dan, trebuia batut mult mai rau de numai putea sa vorbeasca corect...daca il auzeam ca striga ca il jefuiesc dadeam in el pana i rupeam maxilaru ala, nenorociti!

Nu prea ai cum sa te feresti de lucruri din astea, sper sa nu ti le mai fure nimeni!

Bafta! Oricum e clar ca stie acuma unde stai/lucrezi, doar sa nu-ti faca rau sa-ti zgaraie masina sau altceva.

• Like 1
  • Downvote 1

Cam asa arata firele taiate din scurt...sper sa le pot lipi sau daca nu le mufez...mooor cand fac carpeli dinastea dar n am ce face,banuiesc ca nu gasesc mufa cu firele de cumparat decat tot ansamblul asa ca nu se merita pentru 4 fire taiate...aseara le am scris desi la e90 mi le au luat si scrise...

post-17072-0-94296800-1481366560_thumb.jpg

post-17072-0-07890200-1481366568_thumb.jpg

Partea cu scrisul e ok in mica parte, mai reduci din riscuri (nu toti fura si scrise), dar se fura si scrise din pacate...Stai linistit cu partea cu politia, posibil si eu si oricine sa fie atat de usurat ca le-a gasit incat doar sa-l bata putin pe respectivul si sa-l lase sa plece.

Dupa ce a primit o urecheala zilele trecute am zis sa i fac o vizita la Ace,poate asa ma mai iarta putin.. (desi parca zambea cand si a primit urechile inapoi de parca a vazut prin luneta spate, departe spre sfarsitul strazii langa mega,cum ma luptam pentru ce i al ei)

Lasand metaforele deoparte dau de epitete..si adica baiatul asta Ace sau cum ii ziceti voi :)) e un pictor pasionat de ce face,chiar de apreciat.

Las pozele sa vorbeasca sper sa va placa ce a iesit.

PS1: am pus folie llumar top class

PS2 : cica m a iertat :heart:

post-17072-0-54671000-1481533784_thumb.png

Edited by marss
  • Like 5
  • Downvote 1

Astuia ii bagam mana in portbagaj si inchideam portbagajul si i-o rupeam. M-as duce si la proces cu el daca m-ar da in judecata. Oamenii astia merita batuti crunt sa le iese hotia din cap si sa se duca la munca. jeguri infecte ce sunt. Eu zic ca ai fost prea bland cu el si l-ai lasat sa scape ft ieftin. L-as fi batut si ziceam ca l-am prins in flagrant delict si ca m-a atacat si pe mine si a fost legitima aparare. O chemai si pe sotia ta sa dea declaratie ca a impins-o si a tras-o de par si asta se numeste talharie ;) Pedeapsa de la 4-7 ani. Eu i-am facut-o unuia si e si acum la NAE coleg cu multi politicieni. Orice politist tot pe el l-ar fi luat si cu plangeri si martori i-o faceai nasol de tot.

PĂŁrerea mea cĂŁ se exagereazĂŁ putin , e normal ca fiecare sa plĂŁteascĂŁ pentru ce a fĂŁcut, dar de aici a-i inscena o faptĂŁ care nu a comis-o nu Ăâ˘tiu care este mai rĂŁu. Nu ĂŽi iau apĂŁrarea dar in ziua de azi sunt lucruri mult mai rele care sunt trecute cu vederea. HoĂâşul (pentru cĂŁ hoĂâş este) nu stim ce trecut are ,din ce familie vine, cum a zis alt coleg , dacĂŁ nu ar fi o cerere aĂâ˘a mare de oglinzi ,volane si navi pe care noi cu mâna noastrĂŁ le cumpĂŁrĂŁm fĂŁrĂŁ sa ne pese de provenienĂâşĂŁ lor furturile ar dispĂŁrea incet incet .

• 2 months later...

salutare

Revin dupa cateva luni de liniste... am gasit masina lasata spate-stanga si dupa ce am urcat o pe elevator am constatat ca perna de aer avea o gaura cat un bob de mazare...n am stat mult pe ganduri si am schimbat ambele perne stanga-dreapta;..in rest toate asteptam primavara! :rolleyes:

Edited by marss
  • Like 1