Jump to content

523

marcel_mml

Recommended Posts

523i e39 e destul de apreciat ca model,dar ai putea sa ne dai si tu mai multe detalii? cati km,pretul de vanzare,de unde vrei sa-l cumperi(din tara sau de afara),ce dotari are,etc.si apoi se poate concluziona daca se merita sau nu.

pretul e un pic cam maricel mai ales ca-i masina de firma si nu stii cati si cum au ,,calarit-o'', de cand si mai ales cat de mult pe drumurile romanesti.Dar poate tu stii mai multe,poate masina-i o.k. Oricum n-ar strica o analiza atenta terminand cu o verificare pe tester.Daca in final totul ar fi in regula poate ca merita banii.

Bafta !

nu prea am strans multe informatii, dar maine sper sa fie al meu

240512[/snapback]

e sau nu al tau ? mai sunt cativa care ziceau pe aici ca isi vor lua nu stiu ce model in ziua x urmatoare si dupa ziua x n-au mai dat nici un semn de viata,ceea ce da de banuit ca n-au mai devenit proprietarii respectivelor modele;asa o fi si in cazul tau si daca da, de ce?

e sau nu al tau ? mai sunt cativa care ziceau pe aici ca isi vor lua nu stiu ce model in ziua x urmatoare si dupa ziua x n-au mai dat nici un semn de viata,ceea ce da de banuit ca n-au mai devenit proprietarii respectivelor modele;asa o fi si in cazul tau si daca da, de ce?

242673[/snapback]

gata sunt posesorul unui 523 steptronic 1999 cred ca este exclusiv

post-1265-1180802977_thumb.jpg

post-1265-1180803044_thumb.jpg

are mici probleme, masina nu a mai mers din dec anul trecut,nu functiona dsc-ul  abs-ul si vitezometrul ,ii mai trebuiesc cauciucuri si capota vopsita, este ciupita de piatra, motorul si cutia sunt stas

242994[/snapback]

nu functiona sau inca nu functioneaza???E grav daca nu merg...e siguranta ta in joc.Pana una alta sa ai noroc de ea.

om odihnit,ce mai  :blink: ,

deci, nimeni nimik despre 520i E39 din 2001??? Merita sau nu?

244932[/snapback]

La 10 mii si ceva de euro e un pic cam mult, dar depinde cum arata si ce probleme are , daca are.

Motorul e M52TUB20, 2 L de 148 CP (sper sa nu gresesc), ceea ce nu e foarte mult (am model identic dar din '99).

Daca nu te astepti ca atunci cand schimbi din a 3 in a 4 sa mai simti ca te zvacneste ca lumea, e ok masina. Recomandarea mea ar fi un motor putin mai mare pt ca masina e grea (aprox. 1,5 t) si nu e sprintena cu asa motor mic. Un 523i ar fi mai ok, mai ales ca are si mai multe dotari.

Cel mai important e sa aiba istorie service, sa nu fi fost lovita (lonjeroane ok) si sa vezi cat te costa reparatia la ceea ce trebuie reparat.

am si 520i insa mi se pare ca e cam lenesa.... Recent mi-am luat un 523i din 1996 full, cu piele, cd, incalzire in scaune...etc am dat 7500 pe el. Merge f bine, motorul suna misto nu prea are probleme... BC are ecranul cu cativa pixeli morti si a fost revopsita... insa fata de 520 cei 20 de cp in plus se simt.