Jump to content

BMW SERIA 3 E90

Adita1991

Recommended Posts

Salut!

Mi-am cumparat un 320 benzina din 2007 cu 5400E din Germania, o sa ma duc peste o saptamana sa-l iau. Vreau sa ma sfatuiti unde ar trebuii sa ma duc prima data cand vin in tara cu ea, sa-i fac o revizie ceva, cat ar costa taxa de mediu? Este corect pretul? Masina are 208000km, am cumparat-o de la proprietar. A fost masina condusa mai mult de femeie...

https://s27.postimg.org/dmye8fvb7/15644582_1210433402386857_217087174_n.jpg

https://s29.postimg.org/kt2ofymc7/15645318_1210432242386973_1320134482_n.jpg

https://s27.postimg.org/438900ifn/15658619_1210432732386924_2002516531_o.jpg

Multumesc anticipat!

faci tocmai invers lucrurile.

prima data trebuia sa te documentezi si sa ai raspunsuri la intrebari, abia apoi sa cumperi o masina.

in fine...gasesti toate raspunsurile pe forum, doar rasfoieste forumul ;)

Mi-a cumparat masina un foarte bun prieten, m-am informat putin, dar oricum cu masinile SH este ca la loterie. Am intrebat pentru ca aici sunt oameni destui care au aceasta marca si cunosc fenomenul.

Taxa o sa te ajunga cam 550E, atat am platit la masina mea, un e90 318i. A ta e 320 dar cred ca noxele sunt acelasi. Revizia m-a costat in jur de 450 de lei, filtre MANN si ulei Castrol la un service de cartier, nu reprezentanta. Parerea mea e ca pretul este destul de corect avand in vedere km si dotarile sau lipsa lor.

faci tocmai invers lucrurile.

prima data trebuia sa te documentezi si sa ai raspunsuri la intrebari, abia apoi sa cumperi o masina.

in fine...gasesti toate raspunsurile pe forum, doar rasfoieste forumul ;)

Da,da...daca statea sa se tot documenteze pe forum, la cate se spun aici, isi cauta bicicleta in primavara. Si ma refer stric la cate se spun cand e vorba de sfaturi inainte de achizitionare. In rest, doar de bine. :thumbsup:

Edited by DorinB.

Da,da...daca statea sa se tot documenteze pe forum, la cate se spun aici, isi cauta bicicleta in primavara. Si ma refer stric la cate se spun cand e vorba de sfaturi inainte de achizitionare. In rest, doar de bine. :thumbsup:

Sa stii ca nu e chiar asa. Eu am citit si rascitit tot forumul inainte sa o cumpar si m-a ajutat foarte mult. Trebuie sa stii sa filtrezi informatiile valoroase de cele de umplutura si e totul ok.

Taxa o sa te ajunga cam 550E, atat am platit la masina mea, un e90 318i. A ta e 320 dar cred ca noxele sunt acelasi. Revizia m-a costat in jur de 450 de lei, filtre MANN si ulei Castrol la un service de cartier, nu reprezentanta. Parerea mea e ca pretul este destul de corect avand in vedere km si dotarile sau lipsa lor.

Multumesc frumos, Cosmin!

Prima data banuiesc ca trebuie sa ma duc la RAR, cand vin cu ea in tara, nu?