Jump to content

Nu baga caldura pe loc BMW E36 ! Ce poate fi?

Recommended Posts

Salutare am si eu o mica problema de ceva timp, masina in cauza BMW E36 M50B20 Vanos , precizez asta vara am schimbat Vasc nou, Termostat nou , Pompa de apa noua, Robineti caldura functionali, aerisire facuta ca la cartte, radiator apa nou!

Problema este ca nu baga caldura pe loc la ralanti , daca accelerez 1500-2000 turatii imediat incepe sa bage sau daca plec dupa loc baga perfect, insa pe loc cum am oprit imediat se raceste aerul!

Una din cauzele spuse de anumite persooane ar fi Instalatia de GPL ! Asa am cumparat-o atasez poza in jos..! Cativa mi-au spus ca din cauza montarii gresite fiind prea lung circuitul pe loc pompa de apa nu are putere sa aduca lichidul cald pana in masina si are nevoie de turatie!

Astept orice sfat sau sugestie ce sa verific sa rezolv problema multumesc anticipat

post-63813-0-98080800-1485456967_thumb.jpg

post-63813-0-74531800-1485456973_thumb.jpg

post-63813-0-72249500-1485456978_thumb.jpg

Eu zic sa ĂŽți faci aerisirea cum trebuie... Nu are treaba ca e circuitul lung, ca are GPL sau ce ai mai zis, la caloriferul de cĂŁldurĂŁ are circuit mic, am avut și eu un e36 coupe și avea aceeași motor ca al tĂŁu și am avut și eu problema asta... Ămi baga numai ĂŽn mers, dupĂŁ ce mi-a fĂŁcut cineva aerisirea ĂŽmi baga și al ralanti sau pe loc de te scotea afara...
  • Like 1

Eu zic sa ĂŽți faci aerisirea cum trebuie... Nu are treaba ca e circuitul lung, ca are GPL sau ce ai mai zis, la caloriferul de cĂŁldurĂŁ are circuit mic, am avut și eu un e36 coupe și avea aceeași motor ca al tĂŁu și am avut și eu problema asta... Ămi baga numai ĂŽn mers, dupĂŁ ce mi-a fĂŁcut cineva aerisirea ĂŽmi baga și al ralanti sau pe loc de te scotea afara...

Colegu nu te contrazic..dar iti spun sincer am facut aerisirea exact dupa pasii corecti plus ca mi-a facut aerisirea si alti prieteni cu e36..o sa mai incerc maine poate se rezolva ceva...ar fi bined aca nu ar fi de la GPL..macar caloriferul infundat sa fie...multumesc de ajutor