Jump to content

Recommended Posts

Bineinteles ca m-am apucat sa curat admisia si clapeta+egr.

Pe langa asta am zis sa plimb putin si bujiile, stiind ca exista sansa sa se blocheze.

Din cate stiu numeroatarea se face dinspre radiator spre parbriz, daca e asa bujia 4 a cedat si destul de usor...pt ca nu am fortat tare.

In trecut am rezolvat la un tip din chitila, dar nu mai am nr lui.

daca ma poate ajuta cineva cu un nr de contact al lui sau oricine se ocupa de asta.

Multumesc!

la fosta masina cu m47 avea acelasi tip de bujie....si rezistente.tind sa cred ca fostul propietar cand le-a schimbat nu am dat cu vaselina.

si bujia 2 a mers mai greu, dar a iesit pana la urma, am plimbat-o de cateva ori,am curatat si uns cu vaselina.

o sa comand 4 bujii si sper sa fac rost de nr de tel al unui baiat la fel de priceput ca cel la care am fost in trecut la chitila.

partea proasta este ca masina e demontata si prefer sa aduc pe cineva sa o faca la mine in garaj.

edit:

cred ca are bujiile originale.sunt bosch si pe realoem tot bosch apare :(

Edited by qwerty84

hai ca daca nu se trag 2 palme nu e complet . Mai e un service pe 1 mai care face doar reparatii chiulase , daca te ajuta pot lasa nr de tel al mecanicului si te conversezi cu el .

EDIT , e vb de Florin , cel care mi-a schimbat simeringurile la N42 , 0728 444 108 , ai nr de pe bmwclub , si-a dat omul acordul sa-i listez nr si din ce am inteles au mai apelat multi la el si dupa mine asa ca poate ramane si in zona cu reparatii chiulase si tot felul de artificii pe la motor :) . Bafta sa ne spui daca ai rezolvat

revin cu detalii si recomandare pt cine mai are nevoie in bucuresti.

Inca o data multumesc MYX.M-a ajutat si acum 2 ani pt masina mamei.

Bujiile se desfac foarte usor cand motorul este cald ( 90°). Nici eu n-am reusit sa desfac bujia 3 cand motorul avea temp. 30-40 grade, cat sa poti tine mana pe el. Am tras de ea destul de mult, iar cand am vazut ca nu iese i-am dat pace.

Peste ceva timp, am incalzit motorul la 90° si s-a desfacut foarte usor, fara a forta.