Jump to content

bmw 530D e39

Recommended Posts

am pus un cip , si cred ca mia ars turbina , iam si dat 1 saptamana jar zi de zi .. se simtea calumea , castigasem 1 secunda la 100 .. azi cand mergeam am dat un kickdown si a tras un pic apoi deodata scadere de putere si se aude ca un ventilator care merge in gol cand accelerez si masina nu trage , nu mam uitat sau nam observat sa scoata fum (alb sau negru) dar banuiesc ca e turbina.. , pe bord nu imi apare vreo defectiune sau ceva.. si nici consumul sa zic ca nu a crescut .. decat ca atunci cand o accelerez se aude ca un ventilator care se invarte repede (parca e M :blink:) si masina nu trage

sigur? :) acuma am citit pe aici ca daca scoate fum alb e turbina daca e negru e un furtun sau ceva , am fost si scote fum negru negru :blink: cum se manifesta cand cade turbina? poate dorm si eu linistit macar pana maine! mersi

La benzina ii dai in gura cat vrei si tot nu sare niciun furtun de pe acolo... Pana la proba contrarie :)

Tot citesc pe aici si cred ca nici stresul nu merita. O fi turbina, n-o fi? Mai bine bag 30% in plus la pompa si suna si mai fain. :blink:

da eu is tot cu benzina , dar nam gasit pe benzina cum am vrut eu .. si oricum cuplu la diesel e fain :blink: 530D cu 230Cp 510nM , 7 sec suta (cronometrat de mine) .. si fuge mult mai bine decat 525 benzina .. insa e mai frumos cand baga benzina :)) cu motorul de 2500 benzina nu au fost probleme... chiar pot sa zic ca pentru mine a fost cel mai fiabil motor.

Mda... concluzia e ca benzina cam rulez. Si chiptuning sucks. Asa, o concluzie de moment, exprimata simplu si cu maxima sinceritate.

241137[/snapback]

Daca mai erai si fata ma insuram cu tine ca prea esti pe sufletul meu. :blink: :) :)

e fain tuningul si la motor , dar e fain la masinile pe benzina cu turbina si atunci cand inlocuiesti si turbina sa iti suporte noile cerinte si etc. , e super fain sa fii mai "deosebit" decat restul masinilor
  • Like 1

Daca mai erai si fata ma insuram cu tine ca prea esti pe sufletul meu. :blink:  :)  :)

241153[/snapback]

Pai de unde stii tu ca nu sunt fata? :)

(gbu tu ai ceva cu mine ? :))) vrei neaparat sa imi vezi turbina down :D

241152[/snapback]

Pai normal ca am ceva cu tine, daca tot ai trecut pe fumegatoare... :D

Si am ceva cu moldovenii in general, Ady_3 si benarcis poa' sa iti confirme. Ma enerveaza ca aveti vinurile si femeile mai bune ca noi :)

Deci poti sa dormi linistit, daca zice Dan ca nu e turbina, nu e aia, ca doar el a schimbat-o cam recent :D

Edited by gbu

!!! panica gratis :blink: .. nu avea nimic turbina .. doar sarise un furtun pe acolo si nu mai baga aer ... lam pus inapoi si acuma totul e ok , primele ture mi sau partu ca parca masina merge mai slow .. dar parca din ce in ce isi revine :)) mersi la toti pt ajutor (care au incercat , nu siau dat cu parerea ca GBU :))) joke :)

Ba mai mult  .... :) , vroiai sa ma pacalesti .....

241276[/snapback]

nu te pacalesc, 530d chiar ajunge repejor la suta :blink:

nu e diferenta mai mare de 3 sec fata de M5 E39, iar daca e si remapat, mai putin.

Edited by cat

catalin mia recomandat pe cineva , nu mai stiu exact ce nume are pe forum , oricum cineva aici la iasi a luat si mia copiat softul de pe masina .. la trimis la bucuresti apoi cel de la bucurest ia trimis softul modificat inapoi si mi la pus pe masina.