Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Recomandare alarma BMW 320d xDrive Gran Turismo F34

nicko2008

Recommended Posts

va rog o recomandare pentru o alarma auto BMW 320d xDrive Gran Turismo F34,din cat am citit pe forum am optat pentru modelul Viper 3903V,problema este ca masina nu este in lista de compatibilitate,as dorii sa foloseasca telecomanda masinii,senzor de geam spart,senzor perimetru,precizez ca masina este intr-o zona semi iluminata(parcarea din spatele blocului).Astept recomandari ce model sa montez,unde se poate monta(cat mai aproape de Tg Jiu ar fii ideal),nu stiu daca este important,masina mai are garantie 1 an.Multumesc

Eu ti-as recomanda sa vezi ofertele Bavaria pentru masina ta. Mai ales daca masina este inca in garantie. Cu siguranta va fi ceva mai scump decat oriunde in alta parte (centre de montat alarme auto), dar macar ai garantia intacta.

Eu am montat pe masina un Maat, care functioneaza pe cheia masinii, deci am scapat de inca o telecomanda la breloc. Si isi face treaba fara probleme. Ce imi place cel mai tare este ca sunetul care il face este in functie de intensitatea impactului si totodata diferit de majoritatea alarmelor de pe piata ca tonalitate. Din 1000 de masini stiu sigur cand suna a mea! :rolleyes:

Eu ti-as recomanda sa vezi ofertele Bavaria pentru masina ta. Mai ales daca masina este inca in garantie. Cu siguranta va fi ceva mai scump decat oriunde in alta parte (centre de montat alarme auto), dar macar ai garantia intacta.

Eu am montat pe masina un Maat, care functioneaza pe cheia masinii, deci am scapat de inca o telecomanda la breloc. Si isi face treaba fara probleme. Ce imi place cel mai tare este ca sunetul care il face este in functie de intensitatea impactului si totodata diferit de majoritatea alarmelor de pe piata ca tonalitate. Din 1000 de masini stiu sigur cand suna a mea! :rolleyes:

multumesc Saylor Man,deci sa inteleg ca orice alarma as monta(exceptie celor de la Bavaria),duce automat la pierderea garantiei?,nu conteaza ca va fii montata in service autorizat?,poate este cineva care a montat la Bavaria si recomanda un model,eventual pret,timpi de montare(eu trebuie sa ma deplasez in alt oras)