Jump to content

BMW 318i CABRIO - O NOUA CREATIE CRAZY !

andre3y

Recommended Posts

ce sa spun nici daca as fi manelist si nu m-as da asa rotund ca dumneata domnule c0sta

243530[/snapback]

mai, tu esti ala cu threadu' "esti tare daca asculti manele la subufar in cartier?"

credeam ca esti manelist declarat.....

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cine va credeti voi sa numiti pe oricine: "taran", "cocalar", etc. Astea sunt chiar cuvinte care ies numai din gura unor ... nu tarani, caci ei au sapte ani de acasa, ci din gura unor oameni care nu se respecta... Desi cred ca nu are sa pese nimanui, dar, eu in semn de protest nu mai accesez acest forum timp de 6 luni... cel putin. poate pana atunci, unii dintre membrii vor mai face oaresce cursuri de bune maniere... :)

243528[/snapback]

Protestul tau va fi complet inutil . Incearca doar sa ignori . Fiecare spune cam ce il duce capul . Aici sunt orgolii mult prea mari . :blink:

mai, tu esti ala cu threadu'  "esti tare daca asculti manele la subufar in cartier?"

credeam ca esti manelist declarat.....

243531[/snapback]

sunt ce vrei tu pt tine...

multumit?!

nu sunt Columbeanu sa am fite de prea marit printz...

sunt om normal de rand ce vrea si poate sa isi permita si un bmw

Edited by POIUYT

Oare vreun moderator vede ce se intampla pe topicul acesta? :)  O parere: Acei oameni care vor sa isi impuna punctul de vedere si gusturile personale cu orice pret, sunt, nu numai dupa parerea mea, ci si a unor oameni de stiinta, suferinzi de mari complexe, atat ce tin de propria personalitate cat si ideologice. Oameni buni. Ajunge cate un singur post pentru a ne exprima o parere. Pentru dumnezeu, BRANDEX, cOsta, etc, jigniti de la inceputul acestui thread... Deja, chiar nu mai este vorba despre acea masina, s-au depasit toate limitele omeniei pe acest forum. Pacat!

243524[/snapback]

nu vad unde am jignit pe cineva. pur si simplu am zis un adevar. masina este un kitsch. nu am zis ca nu atrage priviri sau altele. si am mai zis ca este o rusine pt linia clasica a bmw-ului. asta e jignire?.

intotdeauna arta, in orice fel va fi reprezentata, va avea si pareri contra si pareri pro. iar aici este un forum. se discuta. se dezbate. nu iti convine poti sa alegi sa nu mai intri. punct.

cine ma cred sa numesc pe altu tzaran sau cocalar? trebuie sa ma cred cineva? cocalar= om de pe coclauri, recte om care NU are cultura. Tzaran este o alta denumire din aceiasi oala. si da acuz oamenii fara cultura. de ce? pt ca nu oricine o are. si pt ca nu e usor sa iti faci o cultura. e mai simplu s spargi seminte la coltu blocului decat sa citesti o carte.

POIUYT: mi-o permit. de unde ai crezut ca nu mi-as permite-o. si eu nu imi iau masina ca sa ma rup in figuri. si nici nu mi-am pus sunet pe masina ca sa ma rup in figuri. imi iau masina pt sufletu meu. sa ma folosesc de ea si in plus sa imi aduca un zambet de fiecare data cand o conduc. same si cu sunetu. imi place un sunet de calitate.

nu am zis ca nu e unica sau altele. am zis ca e KITSCH

si am sa sustin asta in continuare

:blink:

Sa fiu inteles nu ma deranjeaza parerea dumneavoastra despre aceasta masina, ci modul brutal si necizelat in care sariti la gatul oricui are tupeul sa isi spuna parerea.....

243528[/snapback]

mea culpa. din pacate poate nu am invatat inca cum sa vb mai frumos. si nu am sarit la gatul nimanui care si-a spus parerea. ci doar mi-am sustinut parerea. si zic eu cu argumente coerente.

cam putin ai inteles din reply-urile mele

cine ma cred sa numesc pe altu tzaran sau cocalar? trebuie sa ma cred cineva? cocalar= om de pe coclauri, recte om care NU are cultura. Tzaran este o alta denumire din aceiasi oala. si da acuz oamenii fara cultura. de ce? pt ca nu oricine o are. si pt ca nu e usor sa iti faci o cultura. e mai simplu s spargi seminte la coltu blocului decat sa citesti o carte.

:blink:

243544[/snapback]

Nu am vazut inca vreun om cult care sa strige ca tine de la balcon:" SUNT CULT! "

Iar in dreptul cuvantului "taran" fara "z" nu scrie nicidecum om fara cultura. Crede-ma ca un taran are o cultura mult superioara unor oameni cu multa scoala, dar el nu striga ca este cult. El doar este.... Cand mergi la o expozitie de arta si nu iti place o pictura ... il iei de gat pe pictor? Nu! Pur si splu privesti altceva, ori privesti mai bine pictura si incerci sa o intelegi, inecrci sa vezi ce a vrut artistul sa comunice scotand-o in afara unui tipar anume? Sau, daca nici de aceasta data nu o intelegi, atunci probabil ca nu ti se adreseaza. . .

mai omule care e problema?

am scris cu TZ ca sa se citeasca cum trebuie. probabil asta dovedeste ca nu am decat 2 ani de scoala.

repet nu am sarit la gatu nimanui. da exprimarea a fost dura.

nu am afirmat ca eu SUNT CULT. am afirmat ca ii acuz pe cei care NU AU CULTURA. poate ma acuz si pe mine.

pana la urma what's u'r point? ca poate sunt TZARAN si nu inteleg...

pana la urma what's u'r point? ca poate sunt TZARAN si nu inteleg...

243551[/snapback]

:) :) :)

nenea 320i_24valve

l-ai cam deranjat pe c0sta cu observatiile tale ..obraznicule :blink:

Edited by POIUYT

:)  :)  :)

nenea 320i_24valve

l-ai  cam deranjat pe  c0sta cu observatiile tale ..obraznicule :blink:

243552[/snapback]

eu NU faceam sto. (sto= o chestie din cartier. iti dai seama ce cultura am daca folosesc asemena cuvant nu? )

deloc. nu am inteles ce vrea omu de fapt. ca vad ca pana acu doar ma acuza pe mine: ca sunt brutal in exprimare, ca fac anumiti oameni TZarani si cocalari etc.

pana la urma asta e un topic in care se dezbate modul meu de a fi? sau greselile mele?

asta nu inteleg eu. poate ma lumineaza cineva. preferabil unu care e CULT. care este.

Edited by c0sta

320i_24valve aveam pretentii de la tine, iti stim toti povestea cu pisica ta si e de apreciat, si cred ca aici trebuia sa fii de acord cu noi, ca aceasta masina este oribila si place doar pustilor de pana in 14 ani si taranilor si cocalarilor care BMW pt ei inseamna doar fite si sa basini. Daca ai BMW = sar tarfele pe tine. Asta e conceptia lor.

....That's my point!  :blink:

243554[/snapback]

ok. asta e parerea ta. nu am nici o pb cu asta. dar nu trebuia sa umplii topicu cu o chestie care nu tine de el. puteai sa deschizi altu in care spuneai cat de TZARAN e useru c0sta. nu ma suparam.

eu zic ca posturile tale sunt complet in afara. poate le sterge vreun moderator - inclusiv pe ale mele .

later edit: 320i_24valve iti propun un deal. trimite-mi in fiecare zi un PM in care imi spui TZARANE!. promit ca am sa pun burta pe carte

Edited by c0sta

ok. asta e parerea ta. nu am nici o pb cu asta. dar nu trebuia sa umplii topicu cu o chestie care nu tine de el. puteai sa deschizi altu in care spuneai cat de TZARAN e useru c0sta. nu ma suparam.

eu zic ca posturile tale sunt complet in afara. poate le sterge vreun moderator - inclusiv pe ale mele .

243556[/snapback]

de ce ?! te simti stanjenit ?!

mai bine sa le lase ca pe ale mele cu manelele

sa vezi ce tragi dupa.... :blink: :) :)

sunt ce vrei tu pt tine...

multumit?!

nu sunt Columbeanu sa am fite de prea marit printz...

sunt om normal de rand ce vrea si poate sa isi permita si un bmw

243542[/snapback]

vroiam sa argumentez faptul ca esti un tip previzibil. era normal sa-ti placa masina aia atat de flashy...

nu ma simt deloc stanjenit. nu mi-e rusine niciodata de ce spun. pt ca spun ce gandesc. indiferent daca e corect sau nu. asa ca din partea mea pot sa ramana.

poiuyt: tu ai comis-o cu manelele. ce sa-ti fac. acu ai eticheta. las ca de aia nu mai dai tu maneaua la maxim sa te auda tot cartieru'

blue6: man eu te sfatuiesc sa nu mai postezi. ca apoi li se pune astora pata si pe tine. pana acum am fost pomeniti doar Brandex si cu mine. sau vrei sa fi si pus in aceiasi oala cu noi?

320i_24valve aveam pretentii de la tine, iti stim toti povestea cu pisica ta si e de apreciat, si cred ca aici trebuia sa fii de acord cu noi, ca aceasta masina este oribila si place doar pustilor de pana in 14 ani si taranilor si cocalarilor care BMW pt ei inseamna doar fite si sa basini. Daca ai BMW = sar tarfele pe tine. Asta e conceptia lor.

243555[/snapback]

Inca de la inceputul threadului am afirmat ( a se citi ) ca nu e o masina cu care mi-as astepta sotia de la serviciu, dar am afirmat ca pentru ceea ce se vrea a fi... o masina pentru show, este o lucrare reusita. Din ceea ce am scris se putea intelege ca nu imi place ca BMW, ci ca lucrare. Nu sunt de acord ca pe acest forum care se respecta, si pe care eu il respect in totalitatea membrilor sai, sa fie etichetati cu niste cuvinte lipsite de cultura, niste useri care si-au spus parerea, de catre alti useri care pretind a avea cultura. Repet BRANDEX... Nimic personal si in mare parte sunt de acord cu voi, dar numai atat!

nu sterg posturi, doar am mutat topicul la sectiunea de "Tuning". Dupa cum vedeti, numele sectiuni nu tine partea nimanui. Se numeste simplu, Tuning, tocmai pentru a lasa loc diferitelor opinii.

Nimeni nu e taran ca-i place o culoare mai traznita la o masina, nimeni nu e incult, doar pentru ca apreciaza o tapiterie ciclam. la fel cum nimieni nu e sarit de pe fix daca isi lasa masina cat mai aproape de versiunea de fabrica...si nu gusta din placerile customizarii.

Exprimarea celor din urma ar trebui sa fie mai discreta la fel ca si gusturile lor, putin mai in spate...nu place si gata. Subiectivismul nu se poate argumenta la intreaga valoare pe un forum. la o bere, merge..

chill out all, live and let live.

nu ma simt deloc stanjenit. nu mi-e rusine niciodata de ce spun. pt ca spun ce gandesc. indiferent daca e corect sau nu. asa ca din partea mea pot sa ramana.

poiuyt: tu ai comis-o cu manelele. ce sa-ti fac. acu ai eticheta. las ca de aia nu mai dai tu maneaua la maxim sa te auda tot cartieru'

243560[/snapback]

nu mi-e rusine niciodata de ceea ce spun :) mai lucram putin si putem sa si vorbim corect. :blink:

Edited by 320i_24valve

Inca de la inceputul threadului am afirmat ( a se citi ) ca nu e o masina cu care mi-as astepta sotia de la serviciu, dar am afirmat ca pentru ceea ce se vrea a fi... o masina pentru show, este o lucrare reusita. Din ceea ce am scris se putea intelege ca nu imi place ca BMW, ci ca lucrare. Nu sunt de acord ca pe acest forum care se respecta, si pe care eu il respect in totalitatea membrilor sai, sa fie etichetati cu niste cuvinte lipsite de cultura, niste useri care si-au spus parerea, de catre alti useri care pretind a avea cultura. Repet BRANDEX... Nimic personal si in mare parte sunt de acord cu voi, dar numai atat!

243563[/snapback]

man de cate ori tre sa spun. NU AM AFIRMAT CA SUNT CULT. AM ACUZAT PE ALTII CA NU SUNT CULTI.

am zis ca masina e KITSCH.

te invit sa recitesti posturile mele.

si poti sa imi spui ce ti s-a nazarit pe mine? am ceva mai special eu? sau ce?

Edited by c0sta

man de cate ori tre sa spun. NU AM AFIRMAT CA SUNT CULT. NU AM ACUZAT PE ALTII CA NU SUNT CULTI.

am zis ca masina e KITSCH.

te invit sa recitesti posturile mele.

si poti sa imi spui ce ti s-a nazarit pe mine? am ceva mai special eu? sau ce?

243567[/snapback]

OFF TOPIC: ai coarne :blink:

nu mi-e rusine niciodata de ceea ce spun      :)  mai lucram putin si putem sa si vorbim corect. :blink:

243566[/snapback]

hai man ma lasi. bacu l-am dat acu tzasti ani. chiar nu am chef sa scriu perfect gramatical pe un forum. greseala e greseala, se taxeaza, da dupa ce ca sunt destul de stressat de munca tu mai vrei sa scriu si corect?

ca o mica precizare : oare cati din cei ce au citit postu meu au remarcat "greseala"?

si pentru informarea ta: AMBELE VARIANTE e CORECTE. verifica daca nu crezi

OFF TOPIC: ai coarne  :)

243570[/snapback]

pai asta trebuia sa il faca sa fuga nu sa se ia "in coarne" cu mine.

treaba lui. stii ca am gura mare. eu pot sa o tin asa juma de an. intrebarea mea este: el are nervii necesari sa se certe cu mine?

Edited by c0sta

320i ai plecat?

acu cand sunt "incins" ?:)

am kef de "contraziceri pertinente" vorba lu' verssatu

ca sa imi iasa la iveala CALITATILE...:blink:

unde esti man?

Edited by c0sta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.