Jump to content

BMW 318i CABRIO - O NOUA CREATIE CRAZY !

andre3y

Recommended Posts

320i ai plecat?

acu cand sunt "incins" ?:)

am chef de "contraziceri pertinente" vorba lu' verssatu

ca sa imi iasa la iveala CALITATILE...:blink:

unde esti man?

hello!!! :)

ce spun eu si ce intelegi tu...calm ca nu suntem pe ring...ai pm la dispozitie pentru discutii 1-1...

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

cOsta... nimic personal. Scuza-ma te rog pentru ca m-am aprins. Poate azi sunt putin mai obosit.

243584[/snapback]

scuze acceptate. scuze si din partea mea.

verssatu: ai dreptate.

OFFTOPIC: da m-a secat o colega care NU stie sa dea un print :blink: si e a 3-a oara pe ziua de azi cand ii explic de combinatia CRTL+P. am luat-o un pic pe aratura da asta e acu...

nenea da nu mai stim nimc de tine..ai facut masina?

243587[/snapback]

Cu putin noroc vineri o scot de la vopsit. Deja am emotii deoarece si eu am construit un pic de tuning pe ea. Voi posta pozele si plec in oras... :blink: Voi citi parerile voastre a doua zi cu calmantele langa mine. :) Am muncit enorm la ea, a fost praf. Mai am de facut interiorul si gata! :)

Edited by 320i_24valve

off topic...

domne da nu inteleg unde sunt moderatorii..am citit tot topicul si 70% este off topic...

nu de alta da intr-o seara unu saracu avea mare nevoie de sfaturi cu ce sa scoata el petele de la sexul oral...si un moderator a inchis distractia :blink: ...

lasa ma ca de aia se numeste FORUM. ca sa existe discutii.

320i : man acu inteleg d c ai sarit asa de ars. te gandeai la masinuta ta. si stii cata munca si bani ai investit in ea. la urma urmei nu conteaza ce zice lumea. conteaza ce parere ai tu despre ea. si cum te simti tu in ea. nu altcineva. oricum nu cred ca a ta este KITSCH. am eu un feelin'. abia astept pozele cu ea

Chiar nu aveam o frustrare vis-a-vis de a mea. Daca era sa ma iau dupa ce zic unii si altii, o vindeam demult. :blink: Faptul ca m-am aprins a fost probabil o scapare. Nu imi plac insultele, indiferent de categoria sociala ori culturala din care facem parte. Dar sa stiti ca masina din acest thread este foarte apreciata dincolo, in Ungaria, Germania, Franta si acolo nu sunt manelisti. Cred ca este foarte periculos sa arati ceva custom pe un forum dedicat unei marci ca BMW. Inteleg pe deplin conservatorismul, pentru ca si eu sunt, dar poate ceva mai .... sa nu spun deschis, ci mai degraba moderat. Adica nu ma deranjeaza ceva care este facut ok pentru ceea ce se vrea a fi. :)

cica exista o vb din romani...nu-i treaba magarului de unde bea oile apa...

cat despre cealalta problema...vb de topicu de sambata seara in care unu avea nevoie de ceva sfaturi..si chiar primea sfaturi unu si unu...si cand era distractia in toi un moderator ne-a lasat fara distractie....

cica exista o vb din romani...nu-i treaba magarului de unde bea oile apa...

cat despre cealalta problema...vb de topicu de sambata seara in care unu avea nevoie de ceva sfaturi..si chiar primea sfaturi unu si unu...si cand era distractia in toi un moderator ne-a lasat fara distractie....

243597[/snapback]

intrebare pt manolica ce e fox '88 e cumva golfu american?!

Chiar nu aveam o frustrare vis-a-vis de a mea. Daca era sa ma iau dupa ce zic unii si altii, o vindeam demult. :blink: Faptul ca m-am aprins a fost probabil o scapare. Nu imi plac insultele, indiferent de categoria sociala ori culturala din care facem parte. Dar sa stiti ca masina din acest thread este foarte apreciata dincolo, in Ungaria, Germania, Franta si acolo nu sunt manelisti. Cred ca este foarte periculos sa arati ceva custom pe un forum dedicat unei marci ca BMW. Inteleg pe deplin conservatorismul, pentru ca si eu sunt, dar poate ceva mai .... sa nu spun deschis, ci mai degraba moderat. Adica nu ma deranjeaza ceva care este facut ok pentru ceea ce se vrea a fi. :)

243596[/snapback]

am mai repetat si pe forumu asta. cand te avanti in modificari aduse masinilor clasice te risti enorm. pt ca de aia sunt clasice. orice imbunatatire vizuala este taxata. deoarece transformi clasicul in ceva nou. asa a fost si la pictura si inca mai este. inchipuie-ti ca ia unu si modifica Mona Lisa... si crede ca e mult mai frumoasa decat originalul. nu ii dai in cap?

asa cum a zis si Brandex, un astfel de tuning se preteaza la Tuner Import - japonezii mai au mult pana sa devina clasici. si acolo se preteaza cam orice fara a ajunge atat de repede la kitsch.

legat de aprecierile asupra masinii a celor din afara... ma mira ce imi zici. sunetul pe masina e PRAF. este MNC- o marca submediocra cu o calitate submediocra. ca

un mic exemplu: exista la noi un tip (fuscobal i se zice) care are pe un Golf GTI mk5 un sistem DLS pe fata ( sistem format din 1 dif de bass, 1 dif de medii si 1 tweeter, pe fiecare usa) plus un woofer JL, care a fost cu masina la competitia EMMA din germania parca. ei bine tipu a reusit locul 3 la SQ(Sound Quality) detronand masini cu investitii de peste 100.000 euro precum si echipe cu state vechi in sunet.

am dat acest exemplu pt a arata ca poti face ceva cu niste scule bune. cu un MNC nu o sa faci ever ceva. de aia ma mir ca o apreciaza cineva la sunet. si daca intr-adevar o apreciaza, tipii respectivi nu au habar de cum tre sa sune un sistem

later edit: gresisem competitiile. acu e corectat

Edited by c0sta

243604[/snapback]

Uite cat de pertinent si frumos argument ai putut sa aduci fara sa jignesti. Este in mod evident ca l-as impusca pe cel care mazgaleste o opera ca ceea care ai amintit-o tu. Daca citesti mai sus, am spus exact acelasi lucru. Sunt de acor ca trebuie a fi o lucrare extraordinara ca sa poata fi privita cu ochi buni de catre membrii unui forum ce se vrea a fi dedicat unei marci anume.

Masina a iesit cum a iesit si din lipsa firmelor cu traditie in modificari si tuning. Dar pentru Romania, este de apreciat ca se incearca. Publicul va face pana la urma selectia. Mie, sincer imi place interiorul. Mult. Desi nu ma pasioneaza ecranele din tetiere. Dar imi place. Si imi mai place spatele. Botul masinii este putin prea pronuntat, ceea ce indeparteaza conceptul de marca. Lateralele sunt cele care eu la aceasta lucrare le-as numi kitch.

si mie imi place interioru, pt ca respecta linia clasica a bmw-ului. la fel a spus si Brandexu'. exterioru e de japoneza. a stricat toata frumusetea pisicii.

insa nu o sa apreciez aici munca. problema care se discuta este finalul. nu apreciem cat a muncit omu sau cat s-a chinuit. evident aceste lucruri sunt de apreciat. sincer apreciez si amaratii din ciuca macaii care pun 3 aripioare pe o dacie din 88' toamna si cred ca ala e tuning. apreciez chinu lor de a face ca acele aripioare sa stea pe masina. insa rezultatul... tot kistch se numeste

btw exista si un tip cu un e46 330ci modificat. culmea tot albastru perla. parca ala e mai decent modificat. desi nici ala nu ma incanta

Edited by c0sta

pai man tu o compari pe aia cu aratarea asta albastra????????

ala e tuning de bmw. desi daca ar fi dupa mine as fi preferat capota fara acele aerisiri si bara fata fara buza de jos sau cu acea buza nu atat de extinsa. dar deh, gusturile e gusturi...

totusi eu sunt si mai conservator. uite aici tuning EXACT pe gustu meu http://www.users.qwest.net/~rrenaldi20/M3.html

zici ca asa a venit din fabrica.

ce zici de acel M3?

Edited by c0sta

doar frumos? e SUPERB, DIVIN...

insa sincer n-as vrea sa o am. as face cu capu intr-o saptamana. sa stiu ca sta in fata blocului... sau ca intra vreun tembel in mine si o face varza?

doar frumos? e SUPERB, DIVIN...

insa sincer n-as vrea sa o am. as face cu capu intr-o saptamana. sa stiu ca sta in fata blocului... sau ca intra vreun tembel in mine si o face varza?

243628[/snapback]

frumoase jantele :blink: :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.