Jump to content

BMW e92 BARBERAROT METALLIC

andualx

Recommended Posts

@Acero: acum ca mi-ai atras atentia m-ai facut sa ma simt prost. Spalatoria unde o spal de obicei (la reprezentanta VAG) unde foloseste accesorii oarecum ok a fost indisponibila si nu am avut incotro...am fost la dorel. Cand timpul imi permite, o sa iti fac o vizita...

@Selena: nu cred ca are 43cp in plus ci vreo 20-30 , iar ca modificare fizica este evacuarea cap-coada inox....care cred ca o ajuta.

@Vlad: Am fost azi la service, si ce sa vezi, dupa ce mi-a curatat mecanicul zona "inundata" cu motorina , nu mai curgea pe nicaieri. Dupa am facut un drum de 200km cu ceva treaba, m-am intors la el sa vedem daca s-a adunat motorina si culmea era uscat. Mecanicul mi-a indicat sa le las asa....dar nu am putut si pentru ca era pe final de program, am amanat pentru maine testarea pe banc a injectoarelor si o sa schimb toate o-ringurile si saibele preventiv, ceea ce iti sugerez si tie la fel....mai revin maine cu update.

• Like 1

• 1 month later...

2017_05_20_20_28_54_1.jpg2017_05_20_20_29_52.jpg

Alaturi de fratele mai gras! console.gif

Ne pregatim de un schimb important si anume: fulie, role, curele si suporti cutie si motor! Sa eliminam orice zgomot si vibratie in plus! Cu ocazia asta curatam si EGR + admisie.

Fulie: CORTECO

Role: INA

Suport motor: Lemforder sau CORTECO?

Curele: Contitech

Edited by andualx

2017_05_20_20_28_54_1.jpg2017_05_20_20_29_52.jpg

Alaturi de fratele mai gras! console.gif

Ne pregatim de un schimb important si anume: fulie, role, curele si suporti cutie si motor! Sa eliminam orice zgomot si vibratie in plus! Cu ocazia asta curatam si EGR + admisie.

Fulie: CORTECO

Role: INA

Suport motor: Lemforder sau CORTECO?

Curele: Contitech

1 la mana: masina e de vis, culoarea aia e bestiala, sa o porti multi km fara probleme!

2 la mana: ia curelele originale(alea cu puf pe ele, oricum tot Contitech cred ca sunt) eu am schimbat la a mea role, curele(Contitech dar fara puf) si intinzator

iar dupa o luna scartaiau iarasi! am pus alea cu puf si de vreo 6 luni nu am probleme! bafta

aaa si inca o data..... prea tare si masina si culoarea....... :goodjob: :thumbsup:

Mersi iuly.

Eu in afara de fulie la care e imbatranit cauciucul din ea, nu am alte zgomote provenite de la role sau curea. Am zis totusi daca tot umblu acolo sa scap de tot capitolul asta...

Edited by andualx
  • Like 1

• 1 month later...

IMG_3694.jpg

Fulia veche avea o crapatura destul de urata...

Urmeaza brate inferioare pe fata ca sa inchei tot capitolul bucsaraie fata. Am mai schimbat si xenoanele,cele vechi abia mai luminau plus ca unul deja incepea sa prinda o tenta visinie... se vedea "super, super" soseaua visinie frantics.gif

Edited by andualx