Jump to content

Noua achizitie

alex 83

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca ar fi sa imi iau e46 a-si lua un 325i sa imi aminteasca de vigurosul legendar 325 e30...........dar am observat ca 325i e46 cam rar nu prea are nimeni pe forum...

276595[/snapback]

are Redcap un 325ci e46 .. dar si-a luat ban :blink:

are Redcap un 325ci e46 .. dar si-a luat ban :D

276714[/snapback]

Si ce bine imi pare ca si-a luat ban :) :D :) :) :) :blink:

Parca-si luase Veyron nu se mai suporta...il salut pe aceasta cale ca sigur se uita :)

Edited by Ciupanezu

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Urasc manivela! :blink: Sper ca nu se supare baietii, am zis si eu ceva, n-am dat cu parul...doar nu inteleg logica de a cumpara o masina noua, plina de optiuni scumpe fara "moftul" de geamuri electrice spate...sa le faca standard, ma apuc sa fac o petitie catre BMW! :) Chiar sunt utile, daca mai esti si fumator, lasi geamul spate deschis putin ca sa iasa fumul si sa nu te ia curentul...dar stiu ca se pot monta, nu stiu pretul...Ma gandeam sa-mi pun la compact doar ca la mine geamul spate nu se deschide, doar se rabateaza, asa ca nu renteaza geamul electric spate... :)

• 1 month later...
Am pus si eu rotile de iarna ieri.Arata :)

Poate ca m-am obisnuit cu rotile de vara :blink:

P.S. Voi vedeti pozele din topic? :) La mine apar cu un "x"...

si la mine tot "x" apare si poate si mai rau : Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Inetpub\bmwclub\forums\ips_kernel\class_db_mysql_client.php on line 607

• 1 month later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.