Jump to content

Noua achizitie

alex 83

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pune becuri silver man

Pun,dar nu am timp sa jung sa le cumpar :twoup:

foarte frumos :D

Multumesc! :twoup:

la E46 nu sunt trimuri de aluminiu ?

real sau lookalike , ar da foarte bine in masina

Cineva sa-i faca un un photoshop ca nu ma crede :D

Eu te cred :D , dar ti-am zis ce vreau:black cube sau aluminium cube :)

Edited by alexandru_83

pune becuri silver man

Pun,dar nu am timp sa jung sa le cumpar :twoup:

foarte frumos :D

Multumesc! :twoup:

la E46 nu sunt trimuri de aluminiu ?

real sau lookalike , ar da foarte bine in masina

Cineva sa-i faca un un photoshop ca nu ma crede :D

Eu te cred :D , dar ti-am zis ce vreau:black cube sau aluminium cube :)

un capat de toba nu-i pui ?

Legat de trimuri,asa ceva vreau :twoup:

http://i264.photobucket.com/albums/ii174/alexandru_83/6683_1024.jpg

http://i264.photobucket.com/albums/ii174/alexandru_83/inter-leisten-blackcube-vorn.jpg

Din cate am inteles e si pe argintiu :twoup:

vezi ca nu sunt singurul nebun care iti spune de trimuri?

iar legat de tips... ce daca e diesel..

Mie mi se pare civilizat ca nu-si pune tips! Tot respectul! Teava e orienetata in jos cu un SCOP bine definit la diesel fara filtru particule! Si-a mai pus un destept tips ca sa arate bine si cand am plecat la mare in coloana, a dat un kick down, iar mie, care eram in spatele lui mi-a umplut parbrizul cu un fel de funingine! :twoup:

Daca nu au filtru de particule este lipsa de respect fata de participantii la trafic sa pui "tips"!

PS: Felicitari pentru schimbarile aduse masinii!

Edited by Alexxx

sincer nu prea. pt ca nu o prea conduc subturat. extrem de rar sa scoata ceva. si oricum daca merg ceva vreme subturat, am grija sa nu dau forja brusca sa nu ii supar pe aia din spate.

Mie mi se pare civilizat ca nu-si pune tips! Tot respectul! Teava e orienetata in jos cu un SCOP bine definit la diesel fara filtru particule! Si-a mai pus un destept tips ca sa arate bine si cand am plecat la mare in coloana, a dat un kick down, iar mie, care eram in spatele lui mi-a umplut parbrizul cu un fel de funingine! :twoup:

Daca nu au filtru de particule este lipsa de respect fata de participantii la trafic sa pui "tips"!

PS: Felicitari pentru schimbarile aduse masinii!

fum la E46 ? doar la cele pe moarte am vazut asa ceva ...

Alexxx se pare ca intalneste numai diseluri praf. oricum dupa pararea lui al meu este cel mai praf e46 de pe forum

ONTOPIC: pune mah tips ca se vede altfel. si garantez ca nu il afumi pe Alexxx

OFFTOPIC:

Absolut orice diesel fara filtru particule la viteze mari cand se face un demaraj puternic lasa in urma niste "deseuri"! Nu neaaparat fum...niste punctulete negre, ca o cenusa! Daca nu scotea numic nu le mai faceau evacuarea spre pamant din fabrica (sau inginerii bavarezi sunt niste idioti?)!

Este un adevar universal valabil...si daca masina ar fi cu 0 km, tot ar scoate ceva la regimuri de exploatare "la limita".

Exemplu: Eram lipit de spatele unuia cu disel si cu tips care a intrat intr-o depasire. Am facut imprudenta sa intru si eu in depasire o data cu el si omul a accelerat la maxim ca venea ceva de pe contrasens iar eu nu puteam sa las distanta ca vroiam sa am si eu timp sa intru. Sunt sigur ca ati fost macar o data in situatia asta! Cand am terminat depasirea a trebuit sa spal parbrizul!

Aici este un topic despre masina cuiva! Daca se doreste deschidem un topic cu subiectul asta!

Edited by Alexxx

exagerezi. iti place sa hiperbolizezi. daca erai asa de aproape de el cum a ajuns funinginea pe parbrizul tau ?

i'm out din discutia cu tine.

ONTOPIC: pune tipsul si eleronul de portbagaj de M

Edited by c0sta

OFFTOPIC:

Absolut orice diesel fara filtru particule la viteze mari cand se face un demaraj puternic lasa in urma niste "deseuri"! Nu neaaparat fum...niste punctulete negre, ca o cenusa! Daca nu scotea numic nu le mai faceau evacuarea spre pamant din fabrica (sau inginerii bavarezi sunt niste idioti?)!

Este un adevar universal valabil...si daca masina ar fi cu 0 km, tot ar scoate ceva la regimuri de exploatare "la limita".

Exemplu: Eram lipit de spatele unuia cu disel si cu tips care a intrat intr-o depasire. Am facut imprudenta sa intru si eu in depasire o data cu el si omul a accelerat la maxim ca venea ceva de pe contrasens iar eu nu puteam sa las distanta ca vroiam sa am si eu timp sa intru. Sunt sigur ca ati fost macar o data in situatia asta! Cand am terminat depasirea a trebuit sa spal parbrizul!

Aici este un topic despre masina cuiva! Daca se doreste deschidem un topic cu subiectul asta!

In viata mea nu mi s-a intamplat asa ceva :twoup: :twoup:

Legat de trimuri,asa ceva vreau :twoup:

http://i264.photobucket.com/albums/ii174/alexandru_83/6683_1024.jpg

imi place mai mult volanul asta decat cel cu spitza centrala dubla :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.